Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παναγής Μπαρμπάτης στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Ο Παναγής Μπαρμπάτης στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton συνεχίζει να μας προσφέρει δροσερές μελωδικές βραδιές στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών του, ...

«Προσωπικές διαδρομές». Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου ο Παναγής Μπαρμπάτης θα μας ταξιδέψει σε μουσικές της επτανησιακής, και όχι μόνο, παράδοσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες


Ο Παναγής Μπαρμπάτης είναι ένας μαέστρος και ενορχηστρωτής με είκοσι χρόνια πορεία στην επτανησιακή μουσική παράδοση, την αθηναϊκή καντάδα, την οπερέτα και τα μπελκάντο τραγούδια όλου του κόσμου.

 

Η χορωδία Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Κηφισιάς, η μικτή χορωδία Δήμου Βριλησσίων, η μικτή χορωδία Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Νεανική Χορωδία και Μαντολινάτα Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, θα αποδώσουν τραγούδια που περιέχουν αντηχήσεις από τις ονειρικές πλευρές των πραγμάτων.

 

«Απόψε την κιθάρα μου», «Εις τον αφρό της θάλασσας», «Σ\' ένα παπόρο μέσα», «Ξανθούλα», «Το τανγκό της ψαροπούλας», «Κελαηδήστε ωραία μου πουλάκια» κ.ά.

 

Τραγούδια για τον έρωτα, όπου το συναίσθημα, η φαντασία και ο λυρισμός αντιτίθενται στη λογική και την πεζότητα.
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
O Jerome Kaluta συναντά την Idra Kayne στο προαύλιο της ΕΡΤ!
07.07.2016 10:24
Η ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι», ως ανταπόδοση στους πολίτες που από το υστέρημα ή το περίσσεμα τους, χρηματοδοτούν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Γκαλά όπερας με Πρωταγωνιστές της ΕΛΣ στον προαύλιο χώρο του ΚΠΙΣΝ
30.06.2016 14:39
Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- , θα παρουσιάσουν οι πρωταγωνιστές της ΕΛΣ Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30.
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!
Το αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα για μία επιπλέον ημέρα στο Θέατρο Badminton
29.03.2016 12:47
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Θέατρο Badminton έχει γίνει ήδη sold out. Για το λόγο αυτό και μετά από απαίτηση του κοινού η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερη ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη 5 Απριλίου.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.