Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Human Touch Live για μια εμφάνιση, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Οι Human Touch Live για μια εμφάνιση, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Το Νομισματικό Μουσείο , θα φιλοξενήσει στον κήπο του τους Human Touch, που αποτελούν οι David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Σταύρος Λάντσιας

… για μια ζωνταντή μουσική παράσταση , την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012.


Είναι το «καλύτερο κρυμμένο μυστικό των Βαλκανίων» και ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα στη χώρα μας. Οι Human Touch - David Lynch (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά κ.λπ.), Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο, κρουστά, κ.ά.) και Σταύρος Λάντσιας (πιάνο, πλήκτρα, ντραμς, κρουστά, κιθάρα, μελόντικα, κ.ά.) - θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της world jazz και της soul, για μία μοναδική μουσική βραδιά στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Οι Human Touch έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στα μουσικά πράγματα της χώρας μας και στο εξωτερικό, έχοντας αποκτήσει μια δική τους ξεχωριστή ταυτότητα σ’ ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα. Από την πρώτη συνεργασία των τριών μουσικών στο project «Έλλη Πασπαλά-David Lynch» στο club «La Luna» στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, οι εμφανίσεις τους έχουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό. Οι Human Touch έχουν παίξει στα περισσότερα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα γκρουπ με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Οι Human Touch όντως είναι ένα “ανθρώπινο άγγιγμα”.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Human Touch live στο Faust
09.02.2017 13:06
Οι Human Touch μας περιμένουν στο επόμενο live τους στο Faust την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.
Οι Human Touch live στη σκηνή του Faust
05.12.2016 15:33
Οι Human Touch (David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας) θα ανέβουν στη σκηνή του Faust για ακόμη ένα live την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Danser dans le Noir: Η Pavlina Styl στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου
12.07.2016 12:06
Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουαρτέτο της θα μας παρασύρει με την αισθαντική φωνή της σε μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα, το απαγορευμένο και τη διαφθορά, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Ιλίου Μέλαθρον), στην τελευταία της μουσική πρόταση για αυτή τη σεζόν με τίτλο «Danser dans le Noir».
Ο Αδάμ Τσαρούχης live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
28.06.2016 15:44
Τραγουδιστής της jazz και όχι μόνο, ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.
Οι Human Touch στο Faust
04.04.2016 15:23
Οι Human Touch επιστρέφουν στη γνώριμη σκηνή του Faust για ακόμη ένα live, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.