Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Διεθνές εικαστικό φόρουμ

Διεθνές εικαστικό φόρουμ
Για πέμπτη συνεχή χρονιά οργανώνεται τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2008 στις 20.00 στο πολιτιστικό συγκρότημα ARTOWER AGORA, το εικαστικό Forum γλυπτικής, ζωγραφικής, εγκαταστάσεων, φωτογραφίας, χαρακτικής και video με θέμα των διάλογο των καλλιτεχνών μέσα από τα έργα τους.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οργανώνεται τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2008 στις 20.00 στο πολιτιστικό συγκρότημα ARTOWER AGORA, το εικαστικό Forum γλυπτικής, ζωγραφικής, εγκαταστάσεων, φωτογραφίας, χαρακτικής και video με θέμα των διάλογο των καλλιτεχνών μέσα από τα έργα τους.

Οι 34 καλλιτέχνες δίνουν στην έμπνευση και το ταλέντο τους φωνή και δημιουργούν τον λόγο και τον αντίλογο. Εργα που συνομιλούν, που ρωτούν και δίνουν απαντήσεις, που παρακολουθούν τον θεατή και μετέχουν σε ένα παροξυσμό θέσεων και αντιθέσεων. Είναι διάλογοι και μονόλογοι εγκλωβισμένοι ο καθένας σε ένα στιγμιότυπο που περιγράφουν την απλή προσωρινότητα των πραγμάτων.

Στην έκθεση συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: Alf Christian L. Hvaring, Bailey Stephanie, Dragos Badita,Walpoth Magdalena,Αγγέλου Ελένη, Ασπρούλης Νίκος, Γερούκη Αγγελική, Γεωργοπούλου Ειρήνη, Γκίκα Σοφία, Γουρζής Γιάννης, Δημητρίου Σοφία, Διαμαντής Βασίλειος, Δριτσώνας Πέτρος,John Kieran, Κουλούθρου Μάντη, Λισγαρδάς Σπυρίδων, Μαυρομιχάλης Σταύρος.

Επίσης: Μενδρινού Κέλλυ, Μίχου Κατερίνα, Μπογδάνου Μαΐλλη Ειρήνη, Μυλωνάκη Δανάη, Νοταράς Δημήτρης Παναγιωτακοπούλου Δήμητρα, Πατζιάς Κώστας, Ραλλάτος Βασίλης Σκαλκώτος Δημήτρης, Σούλαρης Χρήστος, Σχοινά Μαίρη, Τήρλα Μαρία, Τσαλαματά Βίκυ, Φωτιάδη Σοφία, Χαλεπάς Λεωνίδας, Χαραλάμπους Ελσα, Χατζημιχελάκης Βασίλης, Χατζίρη Αναστασία

info
Αρμοδίου 16 Βαρβάκειος Πλατεία, 210 3246100
Αίθουσες A.A.A. Anantgart Gallery (2ος όροφος), CLIO (4ος όροφος), ERATO (5ος όροφος), OURANIA (6ος όροφος), ARTOWER LABORATORY(7ος όροφος), ARTOWER HALL(8oς όροφος) και ARTOWER Roof (9ος όροφος),
Διάρκεια Forum : 19-31 Μαΐου 2008
Ημέρες και ώρες λειτουργίας : Τετάρτη έως Παρασκευή 15.00-20.00, Σάββατο 12.00-16.00.
artower@otenet.gr
www.artower.gr

Σχετικές ειδήσεις
Εικαστικό αφιέρωμα στον Σαίξπηρ στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
08.11.2016 17:25
...“in black ink my love may still shine bright...” Με αυτόν τον θαυμάσιο σκοτεινό στίχο από τα σονέτα του William Shakespeare ως τίτλο και τα εικονοποιημένα θραύσματα της περιπέτειας της αγάπης ως αφετηρία και περιεχόμενο, ένα μικρό επετειακό εικαστικό αφιέρωμα που πραγματοποιείται σε συνομιλία με το θεατρικό αφιέρωμα στα 400 χρόνια από τον θάνατο του ποιητή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων Λευτέρης Βογιατζής, θα υποδέχεται τους θεατές από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ως τα τέλη Ιανουαρίου στο φουαγιέ του Θεάτρου.
Εικαστικό Πολύπτυχο: Ομαδική έκθεση Γλυπτικής και Ζωγραφικής στο «ΓΙΑΠΙ»
11.05.2016 14:29
Η ΑΚΤ – ΕΙΝ διοργανώνει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής των Γ. Γαβαλά, Κ. Δικέφαλου, Μ. Κελαϊδή και Β. Παπανδρέου με τίτλο «Εικαστικό Πολύπτυχο» από 13 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2016, στον Χώρο Εκδηλώσεων «ΓΙΑΠΙ» στο Κορωπί.
Ο μαγικός κόσμος της καλλιγραφίας: έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
13.04.2016 10:04
Το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος παρουσιάζει από τις 21 Απριλίου 2016 την έκθεση Ο μαγικός κόσμος της καλλιγραφίας, ένα ποιητικό διάλογο Ζωγραφικής & Καλλιγραφίας, από τον Νοτιοκορεάτη εικαστικό JEON, CHAN-DUK.
Με τον τρόπο του Γ. Σ.: εικαστικό αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη στην Ιανός Αίθουσα Τέχνης
16.03.2016 17:06
Στο πλαίσιο του Μαρτίου ως καθιερωμένου μήνα ποίησης στον Ιανό και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, εγκαινιάζεται στην ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 21:00 η ομαδική έκθεση "Με τον τρόπο του Γ.Σ.", ένα εικαστικό αφιέρωμα στον κορυφαίο έλληνα ποιητή, Γιώργο Σεφέρη.
Η απονομή του Εικαστικού Βραβείου «Γιάννης Μόραλης»
02.03.2016 13:14
Απονεμήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημ. Μητρόπουλος), το πρώτο Εικαστικό Βραβείο «Γιάννης Μόραλης» στον εικαστικό και ακαδημαϊκό Παναγιώτη Τέτση, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Αριστείδη Μπαλτά.