Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

O Morrissey live στην Αθήνα στο θέατρο Λυκαβηττού

O Morrissey live στην Αθήνα στο θέατρο Λυκαβηττού

O Morrissey ζωντανά στην Αθήνα, για μια και μοναδική συναυλία , στο θέατρο Λυκαβηττού, τη  Δευτέρα …

16 Ιουλίου.


 

To Rolling Stone τον χαρακτηρίζει «έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών», το ΝΜΕ ως τον «πιο επιδραστικό καλλιτέχνη όλων των εποχών», το BBC ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της Βρετανικής ποπ» και ο Independent γράφει ότι «οι περισσότεροι pop stars πρέπει να έχουν πεθάνει πριν φτάσουν στην φήμη που έχει αποκτήσει ο Morrissey στην διάρκεια της ζωής του». Πανεπιστημιακά συγγράματα τον έχουν συγκρίνει με τον Oscar Wilde και τον Samuel Beckett.


 
O Morrissey δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση σουπερ σταρ. Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κάνει την τέχνη του ζωή και το αντίστροφο. Είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις δημιουργών, που τόλμησε να σπάσει τα όρια που το star system ορίζει και να χρησιμοποιήσει την μουσική του για να προσπαθήσει να αλλάξει τον κόσμο γύρω του: είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την εναντίωσή του στην Θάτσερ και τον Μπους, είτε για την θρησκεία και την σεξουαλικότητα και πολλά άλλα «δύσκολα» θέματα, ο Morrissey ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει τις πεποιθήσεις του, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι με την δική του φήμη δεν διανοούνται να αρθρώσουν ούτε λέξη, φοβούμενοι για την καριέρα τους.

 


 
Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι τόσο σημαντικός σε τόσο πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Γι\'αυτό οι οπαδοί του είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτόν και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεχίζει – επί δεκαετίες - να γεμίζει μεγάλα venues σε πάρα πολλές χώρες. Γι\'αυτό η καριέρα του περιλαμβάνει τόσα πολλά κλασικά τραγούδια και άλμπουμς.
 

 
Πόσοι καλλιτέχνες μπορούν να περιφανεύονται ότι έχουν γράψει διαμάντια όπως τα "Everyday Is Like Sunday", "The More You Ignore Me, The Closer I Get", "Irish Blood, English Heart", "We Hate It When Our Friends Become Successful", "Suedehead", "Boxers", "First Of The Gang To Die", "You Have Killed Me", "That\'s How People Grow Up", "Our Frank", "The Last Of The Famous International Playboys", "I Have Forgiven Jesus" και δεκάδες άλλα.

 


 
Την Δευτέρα 16 Ιουλίου, ο μεγάλος Morrissey θα βρίσκεται στον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, το θέατρο του Λυκαβηττού, για να μας δείξει τι είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης της ποπ μουσικής. Ναι, αυτή θα είναι η κορυφαία νύχτα του συναυλιακού καλοκαιριού.
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Oregon, το μυθικό συγκρότημα της world jazz live στο Half Note
01.11.2016 17:14
Ιστορικό γκρουπ, πρωτοπόρο στην ανάπτυξη της διεθνικής jazz, με κλασικές μείξεις και διαρκώς ανοιχτούς καλλιτεχνικούς ορίζοντες. Οι Oregon έπαιξαν πρώτη φορά στη χώρα μας με την original σύνθεσή τους (Ralph Towner, Paul McCandless, Glen Moore, Collin Walcott) σε μια αξέχαστη συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού το 1984.
Η Chinawoman επιστρέφει στην Αθήνα
05.10.2016 10:03
Η Michelle Gurevich, γνωστή σε όλους μας ως Chinawoman, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Οι Onirama live στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
22.08.2016 13:50
Οι ONIRAMA, έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στις 9μ.μ στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016».
Βραβεία Billboard 2016: Η Adele καλύτερη καλλιτέχνης
23.05.2016 17:22
Τα φετινά βραβεία Billboard απονεμήθηκαν στις 22 Μαΐου 2016 στο Λας Βέγκας, με την Adele να βάζει ακόμα ένα μουσικό βραβείο στο βιογραφικό της, καθώς αναδείχθηκε καλύτερη καλλιτέχνης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Justin Bieber ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος καλλιτέχνης.
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!