Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Αλήθειες και τέρατα κι ύστερα στο Ναό Τέχνης στο Αιγάλεω

Αλήθειες και τέρατα κι ύστερα στο Ναό Τέχνης στο Αιγάλεω

«Αλήθεια και τέρατα κι ύστερα» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιαστεί στο χώρο «Ναός Τέχνης» στο Αιγάλεω …

την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 9 μ.μ.

 

Πρόκειται για μια σύνθεση κειμένων από μύθους και θρύλους της Ελλάδας. Ένα σουρεαλιστικό θεατρικό ταξίδι στον κόσμο των τοπικών παραμυθιών από τη θεατρική ομάδα του Συνδέσμου Δρυοπιδέων Κύθνου "Ντουμπί or not Ντουμπί".


Ένα καταραμένο δαχτυλίδι Μία βόλτα στους κάτω κόσμους
Ένας γάμος με μια ανυπόμονη πριγκίπισσα
Και το σημάδι στο λαιμό...
Ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα
Γιατί όπως ‘λέγαν και οι παλιοί
«Από γριά και από φρικιά μαθαίνεις την αλήθεια»

 

 

Παίζουν:
Ελένη Βρεττού, Σταύρος Δάλκος, Μαριάννα Δραγασάκη, Μάνος Ζώτος, Γιώργος Καραχρήστος, Ανεζίνα Λαρεντζάκη, Κατερίνα Λαρεντζάκη, Ολυμπία Λαρεντζάκη, Θανάσης Μάρκος, Κρυσταλλία Μπούρα, Αντώνης Παναγόπουλος, Κατερίνα Ροσσολάτου, Μαρία Ροσσολάτου, Θωμάς Χρυσικός.

 

 

Σκηνοθετική καθοδήγηση:
Ζωή Ξανθοπούλου

Δημόσιες σχέσεις:
Βρεττού Ελένη

Αφίσα:
Γιώργος Καραχρήστος


 

Λίγα λόγια για την ομάδα

 

Η ομάδα "Ντουμπί or not Ντουμπί" δημιουργήθηκε το 2009 με πρωτοβουλία του υπεύθυνου του εργαστηρίου Κώστα Τζιωτάκη και με τη σκηνοθετική καθοδήγηση και διδασκαλία της Ζωής Ξανθοπούλου.

 

Έχει παρουσιάσει τις εξής παραστάσεις: Συνέντευξη τόπου, Ουλ\' αυτού του τζαζ, Της Ρήνης το λαϊνι και Η βιογραφία μιας πεταλούδας ή  πώς να βρείτε την αγάπη σε 24 ώρες. "Η βιογραφία μιας πεταλούδας" η οποία παρουσιάστηκε και στο θέατρο @Ρουφ στα πλαίσια του Fringe 2011 και απέσπασε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό για νέες θεατρικές ομάδες που έγινε στο θέατρο Ράγες το καλοκαίρι του 2011 οπότε και παρουσιάστηκε ξανά στο ίδιο θέατρο το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Επίσης, τον Αύγουστο του 2011 παρουσιάστηκε  στην Κύθνο, στο θεατράκι της Δρυοπύδας και στο γήπεδο της Παναγίας της Κανάλας.

 

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Μιά πέτρα λάθος» στο Θέατρο Τέχνης!
13.10.2016 10:06
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος». Το Θέατρο Τέχνης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Το Μυρολόγι της Φώκιας – το Καμίνι, σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο Θέατρο της Α.Σ.Κ.Τ
30.09.2016 13:34
Ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, τη τελευταία του θεατρική δουλειά «Το Μυρολόγι της Φώκιας – Το Καμίνι». Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Α. Σ. Κ. Τ., στο οποίο θα στεγασθεί για 2 χρόνια το θεατρικό ρεπερτόριο του σκηνοθέτη, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια
01.07.2016 11:51
Μέσα από κωμικές καταστάσεις, ντυμένες με μουσική και χορό, οι ήρωες του «Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!» περιγράφουν τα δεινά τους αλλά συγχρόνως αυτοσαρκάζονται, από 6 Ιουλίου 2016 στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια.
Ω… Θεέ μου!, με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αριστοτέλειον
09.06.2016 12:34
Το Θέατρο Αριστοτέλειον θα φιλοξενήσει την προσεχή θεατρική περίοδο, από τον Οκτώβριο του 2016, την παράσταση Ω... Θεέ μου!, με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Η ιστορία ενός αιχμαλώτου, του Στρατή Δούκα στο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο
22.01.2016 16:44
Από τις 23 Ιανουαρίου 2016 μέχρι τις 27 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» στο Μαρούσι, «Η Ιστορία ενός Αιχμαλώτου», του Στρατή Δούκα ανεβαίνει σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία του Μανώλη Γιούργου για είκοσι παραστάσεις.