Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

bCREATIVE, με Dj Panko στα decks!

bCREATIVE, με Dj Panko στα decks!
Το περιοδικό Υποβρύχιο συνεχίζει να μας ξεσηκώνει με το πιο δημιουργικό party/event της πόλης κάθε μήνα! Το bCREATIVE που έρχεται θα τα έχει όλα, συν Dj Panko και Max Wright κατευθείαν από τη Barcelona.

Το περιοδικό Υποβρύχιο συνεχίζει να μας ξεσηκώνει με το πιο δημιουργικό party/event της πόλης κάθε μήνα! Το bCREATIVE που έρχεται θα τα έχει όλα, συν Dj Panko και Max Wright κατευθείαν από τη Barcelona.

Φωτογραφία, comics, γραφιστική, ζωγραφική, κολάζ, κατασκευές, videoart, animation και ένα live με την απόλυτη εγγύηση για ένα δυνατό βράδυ.

Και το βράδυ αυτό θα είναι του Σαββάτου της 17ης Μαΐου, όταν εκτός από τα εικαστικά που θα απολαύσει το μάτι μας, ο Dj Panko των Ojos de Brujo θα αναλάβει τα decks με scratch σε βινύλια και cd σε ένα από τα πιο εμπνευσμένα DJ set στο χώρο της World music με ακυκλοφόρητες μίξεις των Ojos de Brujo, έως progressive flamenco, salsa, funk και breakbeat, ενώ ο φίλος του Max Wright θα γίνει ο MC της βραδιάς με beatbox cajon!

Επιλεγμένα ηλεκτρονικά beats που πλαισιώνουν παραδόσεις από την Ιβηρική Χερσόνησο, την Βόρειο Αφρική, τα Βαλκάνια, την Ινδία, την Λατινική Αμερική, την Καραϊβική κ.α., σε συνδυασμό με ανήσυχες εικαστικές ιδέες.

Ακούγεται (και βλέπεται) υπέροχο!

Το ανοιχτό δημιουργικό κάλεσμα bCREATIVE του περιοδικού ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ περιλαμβάνει videoart, animation, φωτογραφία, κόμικς, ζωγραφική, εικονογράφηση, γραφιστική, σκίτσο, κατασκευές, graffiti και μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε στέλνοντας τα έργα του στο bcreative@subpress.gr ή επικοινωνώντας με το περιοδικό Υποβρύχιο στο 210 2131127. Απευθύνεται κυρίως σε νέους δημιουργούς.

Info
bCREATIVE
Σάββατο 17 Μαΐου, στις 23:00
Είσοδος ελεύθερη
ΘΗΣΕΙΟΝ LOFTS, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι

Σχετικές ειδήσεις
Έμπνευση: Ρωσική Πρωτοπορία. Εργαστήριο νέων καλλιτεχνών στο ΚΜΣΤ
07.11.2016 17:09
Πώς μια συλλογή μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης για νέους καλλιτέχνες; Πώς καλλιτέχνες επικοινωνούν μεταξύ τους, ακόμη και αν μεσολαβούν πολλές δεκαετίες; Πώς ορίζεται η έμπνευση και πώς φιλοξενείται και μετουσιώνεται σε έργο τέχνης στη….σοφίτα ενός μουσείου; Αυτό το άκρως δημιουργικό πλαίσιο έρχεται να αναδείξει η νέα έκθεση στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο «Έμπνευση: Ρωσική Πρωτοπορία. Εργαστήριο νέων καλλιτεχνών στο ΚΜΣΤ», στη Μονή Λαζαριστών, από τις 9 Νοεμβρίου 2016 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2017.
The Symptom Projects 7
20.09.2016 15:23
Το The Symptom Projects συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Άμφισσας και στους Δελφούς το εκθεσιακό του πρόγραμμα.
Καλοκαιρινές εκθέσεις 2016 στην Los Art Gallery στη Σύμη
08.06.2016 14:21
Στο νησί Σύμη, η γκαλερί ARTFORUM της Θεσσαλονίκης συνεχίζει το πολιτιστικό της έργο για 2η χρονιά, την παρουσίαση σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, στο ιστορικό κτήριο της με την επωνυμία LOS ART GALLERY.
H Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017
20.05.2016 13:56
Την εβδομάδα μεταξύ 25 και 31 Μαΐου, η Μπιενάλε της Αθήνας 2015-2017 "OMONOIA" συνεχίζει την πορεία της, με νέες εκδηλώσεις.
CTRL+T: Οι Declinación Magnética στο metamatic:taf
13.05.2016 10:05
To metamatic:taf συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+T με τη συμμετοχή των Declinación Magnética στο project με τίτλο Margin of Error, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016.