Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Bios και No: Sssh! No! Silent Movies, στην ταράτσα του Bios

Bios και No: Sssh! No! Silent Movies, στην ταράτσα του Bios

Tο BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά το Sssh! NO! Silent Movies

… που αποτελεί μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του Bios κάθε Πέμπτη.
 
 
 
Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios με  θέα την Ακρόπολη. Οι θεατές θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!  οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες  και τη μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.

 

Πέμπτη 28 Ιουνίου -  Τhey Live (1988), John Carpenter

Ταινία  τρόμου σε σκηνοθεσία του John Carpenter ο οποίος υπογράφει και το σενάριο ως Frank Armitage, όνομα που έχει δώσει και σε χαρακτήρα της ταινίας. Ένας τυχαίος εργάτης ανακαλύπτει ένα ζευγάρι ασυνήθιστα γυαλιά ηλίου τα οποία φορώντας τα αποκαλύπτουν υπόγεια μηνύματα που εκπέμπουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ελέγχουν τη συλλογική συνείδηση. Το πιο τρομακτικό είναι ότι με τα γυαλιά αυτά ανακαλύπτει ότι κάποιοι από τους φαινομενικά φυσιολογικούς ανθρώπους είναι εξωγήινοι που βρίσκονται στη Γη για να κρατούν την ανθρωπότητα υπό έλεγχο.

 

Επόμενη προβολή: Mad Max (1979), George Miller

Σχετικές ειδήσεις
Sssh! Silent Movies: Fish Tank της Andrea Arnold στο Bios
01.08.2016 17:22
Η ταινία Fish Tank που θα προβληθεί στις 3 Αυγούστου 2016 στη Ταράτσα Μπάιος, ανήκει στην ενότητα Teenage Angst.
Sssh! Silent Movies: Victoria του Sebastian Schipper στο Bios
01.07.2016 13:00
Η ενότητα των Sssh! Silent Movies, Teenage Angst ολοκληρώνεται την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την ταινία Victoria του Sebastian Schipper.
Sssh! Silent Movies: Trainspotting του Danny Boyle στο Bios
17.06.2016 13:22
Η ενότητα Teenage Angst των φετινών Sssh! Silent Movies, φιλοξενεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 τη βρετανική μαύρη κωμωδία, Trainspotting, λίγους μήνες πριν βγει στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο sequel, Trainspotting 2.
Sssh! Silent Movies: Μίσος του Ματιέ Κασσοβίτς στο Bios
10.06.2016 13:20
Η ενότητα Teenage Angst, η πρώτη ενότητα των φετινών Sssh! Silent Movies ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 με το Μίσος, τη γαλλική, βραβευμένη ασπρόμαυρη ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ματιέ Κασσοβίτς.
Τα Sssh! Silent Movies επιστρέφουν με τη Γλυκιά Συμμορία στο Bios
30.05.2016 16:22
Το Sssh! Silent Movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας κάνει πρεμιέρα φέτος την Τετάρτη 8 Ιουνίου με μία ειδική προβολή της εμβληματικής και πολυβραβευμένης ταινίας του Νίκου Νικολαΐδη, Γλυκιά Συμμορία στη νέα της έκδοση από τη Restless Wind με ελεύθερη είσοδο.