Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μύθος του Θοδωρή Καβάση

Ο Μύθος του Θοδωρή Καβάση
Ο Θοδωρής Καβάσης δημιουργεί και το «Αγγέλων Βήμα» φιλοξενεί, που σημαίνει ότι από τις 30 Απριλίου μέχρι και την 1η Ιουνίου θα διαρκέσει η έκθεση γλυπτικής του καλλιτέχνη με τίτλο «Ο Μύθος του Ήρος».

Ο Θοδωρής Καβάσης δημιουργεί και το «Αγγέλων Βήμα» φιλοξενεί, που σημαίνει ότι από τις 30 Απριλίου μέχρι και την 1η Ιουνίου θα διαρκέσει η έκθεση γλυπτικής του καλλιτέχνη με τίτλο «Ο Μύθος του Ήρος».

Πρόκειται για την πέμπτη ατομική έκθεση του Θοδωρή Καβάση, στην οποία θα παρουσιάζονται δεκαεννιά επιτραπέζια έργα και τρεις επίτοιχες ξύλινες μάσκες.

Ένας σεμνός καλλιτέχνης, ο οποίος δεν απογοητεύει ποτέ το κοινό του, δημιουργώντας με πάθος και αρμονία .

Χρησιμοποιώντας πότε υλικά όπως είναι η πέτρα και το βότσαλο και πότε υλικά όπως το μάρμαρο και το ξύλο, εμβαθύνει σε αυτό που έχει μπροστά του κάθε φορά, περιμένοντας πάντα την κατάλληλη στιγμή για να προσθέσει την δική του μοναδική πινελιά.

Ο Θοδωρής Καβάσης σπούδασε γλυπτική στο Morgan State College στη Βαλτιμόρη. Τα πρώτα του βήματα έγιναν στο θέατρο Σκιών και στην πορεία δούλεψε στο εργαστήριο του γλύπτη Κώστα Παπαδάκη.

Info
«Ο Μύθος του Ήρος»
Θέατρο Αγγέλων Βήμα: Σατωβριανδού 36, Ομόνοια
Από Τετάρτη 30 Απριλίου έως Κυριακή 1 Ιουνίου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00-22:00, εκτός Τετάρτης

Σχετικές ειδήσεις
Εικαστικό Πολύπτυχο: Ομαδική έκθεση Γλυπτικής και Ζωγραφικής στο «ΓΙΑΠΙ»
11.05.2016 14:29
Η ΑΚΤ – ΕΙΝ διοργανώνει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής των Γ. Γαβαλά, Κ. Δικέφαλου, Μ. Κελαϊδή και Β. Παπανδρέου με τίτλο «Εικαστικό Πολύπτυχο» από 13 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2016, στον Χώρο Εκδηλώσεων «ΓΙΑΠΙ» στο Κορωπί.
Solo Artists' Books: έκθεση του Θοδωρή Λάλου στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ
14.04.2016 13:22

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει την έκθεση του Θοδωρή Λάλου, με τίτλο Solo Artists' Books, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 20.00 στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη.
Αλληγορίες, Λόγος τρισδιάστατος: έκθεση του Μανόλη Ρωμαντζή στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος
31.03.2016 17:05
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος μας προσκαλεί στην πρώτη ατομική έκθεση γλυπτικής του Μανόλη Ρωμαντζή με τίτλο «ΑΛΛΗΓΟΡΙΕΣ, Λόγος τρισδιάστατος», που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου.
Έκθεση γλυπτικής της Παγώνας Κανέλλου εμπνευσμένη από την Οδύσσεια στην Αθηναΐδα
31.03.2016 14:50
Μία μοναδική έκθεση γλυπτικής, με έργα της αρχιτέκτονος μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Παγώνας Κανέλλου, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα από την Οδύσσεια, παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, από τις 4 Απριλίου 2016.
3 Παπακωνσταντίνου, Θοδωρής, Λίτσα, Λήδα: έκθεση της Λήδας Παπακωνσταντίνου στο Φουγάρο
15.03.2016 15:51
Το Σάββατο 2 Απριλίου η FOUGARO THE GALLERY Nafplion εγκαινιάζει μια μεγάλη έκθεση – εγκατάσταση της Λήδας Παπακωνσταντίνου, με τίτλο «3 Παπακωνσταντίνου, Θοδωρής, Λίτσα, Λήδα».