Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Γρηγόρης Χαλιακόπουλος - Να φοβάσαι τον άνδρα: Επιτυχημένη παρουσίαση στο Νομισματικό Μουσείο

Γρηγόρης Χαλιακόπουλος - Να φοβάσαι τον άνδρα: Επιτυχημένη παρουσίαση στο Νομισματικό Μουσείο

Ο συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος , παρουσίασε, το νέο του Βιβλίο, «Να φοβάσαι τον άνδρα...» …

στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

 


Βρέθηκαν εκεί όλοι οι φίλοι και οι αναγνώστες του, για να γνωρίσουν το καινούργιο συγγραφικό του έργο . Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η εκπαιδευτικός Σταυρούλα Λύκου. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Νταίζη Σεμπεκοπούλου και Χρήστος Βερβερούδης, προσδίδοντας στους διαλόγους έντονο θεατρικό ύφος που συνεπήρε το κοινό, ενώ για το βιβλίο μίλησε με εξαιρετικά λόγια η γνωστή δημοσιογράφος Σόνια Χαϊμαντά. Ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, Δρ Γεώργιος Κακαβάς, απηύθυνε χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης, τονίζοντας το ταλέντο του συγγραφέα κ. Χαλιακόπουλου, αλλά προσέδωσε και ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση , καθώς αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που παίρνει το Νομισματικό Μουσείο στηρίζοντας τα γράμματα, τις τέχνες και γενικότερα τον πολιτισμό.

 


Στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία του και οι προσκεκλημένοι με ένα ποτήρι κρασί  δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα στον αύλειο χώρο του Μουσείου, με το νεοκλασικό κτήριο του Τσίλερ, να μεταφέρει εικόνες στο νου, από μιαν άλλη εποχή.

 


«Κι αν τα ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή μας είναι καμώματα της μοίρας, τα πάθη που αναστατώνουν την καρδιά μας ποιος τα χρεώνεται; Οι τρίτοι ή το ένστικτο που αδημονεί να επιβληθεί στη λογική; Μια ιστορία, όπου ο έρωτας, η αγάπη, η πολιτική, η φιλοσοφία και η τέχνη, συναποτελούν τους κρίκους της ίδιας αλυσίδας που συγκρατεί την αρχή και το τέλος».

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Πόσο αντέχεις την Αλήθεια; - Γρηγόρης Βασιλειάδης
17.02.2017 11:14
Από τις εκδόσεις Εν Πλω κυκλοφορεί το βιβλίο Πόσο αντέχεις την Αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις του Γρηγόρη Βασιλειάδη.
Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος στη Στοά του βιβλίου
12.10.2016 10:47
Οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα – Η Νάντια της Γιόλακας» στη Στοά του βιβλίου.
Ο Αρχίλοχός του - Γρηγόρης Τεχλεμετζής
19.09.2016 13:24
Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί το ιστορικό μυθιστόρημα του Γρηγόρη Τεχλεμετζή, Ο Αρχίλοχός του.
Το ανάθεμα - Γρηγόρης Χαλιακόπουλους
05.09.2016 12:09
Από τις εκδόσεις Άγκυρα κυκλοφορεί το βιβλίο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο "Το ανάθεμα. Η Νάντια της Γιόλακας".
Συνεργασία και ανυπακοή - Γρηγόρης Ψαλλίδας
11.04.2016 11:53
Οι εκδόσεις της Εστίας ανακοινώνουν την έκδοση μιας νέας ιστορικής μελέτης στο πλαίσιο της καταξιωμένης σειράς «Ιστορία και Πολιτική» του Γρηγόρη Ψαλλίδα, Συνεργασία και ανυπακοή. Η πολιτική της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Κατοχή (1941-1944).