Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρήστος Θηβαίος και τα Υπόγεια Ρεύματα για 3 εμφανίσεις στο Socialista

Ο Χρήστος Θηβαίος και τα Υπόγεια Ρεύματα για 3 εμφανίσεις στο Socialista

To Socialista θα φιλοξενήσει για 3 εμφανίσεις το Χρήστο Θηβαίο και τα Υπόγεια Ρεύματα

… που θα εμφανιστούν μαζί επί σκηνής, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, 28 Ιουνίου και 5 Ιουλίου.
 

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τα Υπόγεια Ρεύματα στη σκηνή του Socialista για 3 μόνο  παραστάσεις με προθέσεις …ηλεκρικές! Με παράλληλες πορείες και κοινή αγάπη για τη ρόκ μουσική , Χρήστος Θηβαίος και Υπόγεια Ρεύματα δίνουν ραντεβού στο Γκάζι για να μοιραστούν και να πειράξουν τα τραγούδια τους φτιάχνοντας το σάουντρακ για αυτές τις «Μικρές Χαμένες Μέρες», για αυτές τις «Μέρες Αδέσποτες»


Ο Χρήστος Θηβαίος είναι πιο ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδοποιού. Έχοντας γράψει μερικά από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, αποτελεί ταυτόχρονα έναν ερμηνευτή υψηλών αξιώσεων και έναν περφόρμερ σπάνιας θεατρικότητας. Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι τυχαία το μακροβιότερο ροκ συγκρότημα της Ελλάδας. Γνωστοί για το δυναμισμό των ζωντανών εμφανίσεων τους και την αδυναμία τους στον ηλεκτρισμό μας έχουν χαρίσει αγαπημένα τραγούδια. Από κοινού, φτιάχνουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας τους, μπερδεύουν τα τραγούδια τους και παρουσιάζουν 3 βραδιές γεμάτες ευαισθησία και θυμό, συγκίνηση αλλά και… γκάζια.  Κάπως έτσι η Ασημένια Σφήκα συναντά το Γορίλα και Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα το Μ’ Αρέσει Να Μη Λέω Πολλά. Το αποτέλεσμα εκρηκτικό και οι 3 καλοκαιρινές νύχτες θα μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Μαζί τους στο πιάνο ένα από τους πιο ταλαντούχους πιανίστες της νέας γενιάς, ο Μάξιμος Δράκος.


Ηχοληψία: Γιώργος Κορρές.


Οργάνωση Παραγωγής Σταμάτης Στεβής & Εύα Κούτρα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Η Eλίζα Βελλιά για 3 συναυλίες στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
24.03.2016 17:09
Η Ελίζα Βελλιά άφησε την Ελλάδα πριν περίπου 20 χρόνια και επιστρέφει σήμερα, για τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις ― με τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα), τον Νίκο Ξυδάκη και τον Haig Yazdjian ―, με συνθέσεις ριζωμένες στην κέλτικη παράδοση (Ιρλανδία, Σκωτία, τη Βρετάνη της Γαλλίας όπου ζει τα 15 τελευταία χρόνια).