Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Μην περιμένεις να πνιγώ, μια μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Μην περιμένεις να πνιγώ, μια μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , φιλοξενεί τη μουσική παράσταση του Γιώργου Λιάρου με τίτλο «Μην περιμένεις να πνιγώ»…

… για δυο βραδιές, την Πέμπτη 21 Ιουνίου και το Σάββατο 23 Ιουνίου.

 
Λίγα λόγια για την μουσική παράσταση:
Kόρη πούλαγε κρασί σ’έναν Mexican στο Santiago…Aφορμή η λαβωματιά από κάποιον απατεώνα, που έκανε συντρίμμια την καρδιά της...Μιλώ για σένα λοιπόν κόρη...Άλλοτε πάλι σκέφτομαι πώς θα’ταν να’χα δυο ζωές,να γίνω η φώνη των σειρήνων  που ψάχνουν αφορμή να χορεύουν πάνω σε σκοπούς που σφυρίζουν αδιάκοπα όσοι,νύχτα στον κάμπολύγισαν,με του καιρού δεμένοι τις κλωστές...Παρολαυτά,γίνε κι εσύ φωνή και μην περιμένεις να πνιγώ σε σκοτεινά λιμάνια..


«Μην περιμένεις να πνιγώ...»
Μια μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου  που παντρεύει την ροκ μπάντα RANSACKRAT σε ρυθμούς και ήχους παραδοσιακούς.Πειραματίζεται σε τραγούδια Γιάννη Μαρκόπουλου,Νίκου Ζούδιαρη, Θαν. Παπακωνσταντίνου , Παναγιώτη Καλαντζόπουλου,Loreena McKennitt,KώσταΤουρνά και αγνώστων καλλιτεχνών της λαϊκής μας παράδοσης.Επίσης,σε τραγούδια του Γιώργου Λιάρου με στίχους δικούς του και άλλων (Σάββας Τσαλίκης, Γιώργος Μακρής Ελιζαμπέτα Σκιαδά και Κων/να Βήχου).


Τραγουδά η Άρτεμις Ματαφιά και παίζουν οι μουσικοί:
Ηλ.κιθαρα: Νίκος Χατζησταύρου (RANSACKRAT)
Μπάσο: Πέτρος Φουντουκίδης(RANSACKRAT)
Τύμπανα: Θύμιος Μπούτσης (RANSACKRAT)
Γκάιντα: Βασίλης Γραμματικός
Βιολί: Στέφανος Φίλος
Ακουστική κιθάρα: Ελιζαμπέτα Σκιαδά
Μπουζούκι-φωνή : Χρόνης Χρηματόπουλος
 

Διάρκεια: 90\' (με 10\' διάλειμμα)
 

Σχετικές ειδήσεις
05.12.2016 16:41
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με κλασική μουσική και κλασικό κινηματογράφο! Σε συνέχεια των συναυλιών Μπαρόκ και των παραστάσεων για τον συνθέτη Claude Debussy, φέτος τα Χριστούγεννα στο Θέατρο του Ιδρύματος θα έχουν χαρακτήρα ρωσικό.
Συναυλία για την επέτειο της Τούρκικης εισβολής στη Κύπρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
19.07.2016 17:09
Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.), τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνδιοργανώνουν, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, συναυλία για τις επετείους του 1974, με τίτλο Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια…
Women + One, με τη Ζωή Τηγανούρια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
20.05.2016 12:52
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το «Women + One» μία μουσικοθεατρική παράσταση με θηλυκή άποψη μέσα από την ανάσα του ακορντεόν της, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.