Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

A to Z: Από τη θεατρική ομάδα Μαύρη Γάτα στο Τρένο στο Ρουφ

A to Z: Από τη θεατρική ομάδα Μαύρη Γάτα στο Τρένο στο Ρουφ

Η θεατρική ομάδα "Μαύρη γάτα" παρουσιάζει τη θεατρική performance με τίτλο "A to Z ", η οποία αποτελεί μια σπουδή στο κείμενο "Crave"  …

της Σάρα Κέιν.

 

Λίγα λόγια για το έργο

 

Με αφορμή μία ερωτική εξομολόγηση το Α μιλάει για τα παιδικά βιώματα, τους προσωπικούς φόβους, την κοινωνική βία και την πίστη. Ο λόγος άλλοτε ακατάσχετος και άλλοτε γεμάτος παύσεις διακόπτεται από ήχους και μουσικές που υπόκωφα καθοδηγούν τη δράση. Ένα πλήθος μορφών συντροφεύει το Α στις βαθύτερες σκέψεις του. Λέξεις και συναισθήματα, ηχητικά παράσιτα και σιωπές δημιουργούν μια αινιγματική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Σκηνοθεσία: Δημητροπούλου Ελένη
Δραματουργική επεξεργασία: Δημητροπούλου Ελένη, Βλάχου Δήμητρα
Ηθοποιός: Βλάχου Δήμητρα
Κουστούμια: Ζαφειρίου Δημήτρης
Σκηνικά: Τσάκος Χρήστος
Σύνθεση-μουσική επιμέλεια: Αυγέρης Δημήτρης, Τσάκος Χρήστος
Sound design: Αυγέρης Δημήτρης
Τύμπανα: Τσάκος Χρήστος

 

 

Σημείωση : Η ομάδα "Μαύρη Γάτα" συμμετείχε με την θεατρική performance "A to Z" στο 2ο φεστιβαλ νέων καλλιτεχνών "Τα 12 κουπέ" που πραγματοποιήθηκε απο 10-27 /05/2012 στην αμαξοστοιχία θέατρο "Το τρένο στο Ρουφ".

 

Σχετικές ειδήσεις
«The Garden» από τις ομάδες Προσεχώς Subway & Via Contact στο Μπενσουσάν Χαν
22.09.2016 15:35
Η performance «The Garden» έρχεται στις 6, 7, 8, 9 Οκτωβρίου 2016 στο Μπενσουσάν Χαν από τη θεατρική ομάδα Προσεχώς Subway και την ομάδα χορού Via Contact by Katerina Tsoumana.
Women of Passion, Women of Greece: για 2η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ
02.09.2016 10:17
Η θεατρική παράσταση “Women of Passion, Women of Greece”, που συγκίνησε Έλληνες και ξένους θεατές με την ευαίσθητη σκηνοθετική ματιά, το δυνατό κείμενο, τη μοναδική ερμηνεία, τη ζωντανή μουσική και το εντυπωσιακό οπτικό περιβάλλον συνεχίζει έναν δεύτερο κύκλο παραστάσεων στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:15.
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.
Τρωάδες, Ευριπίδη από τη Θεατρική Ομάδα Λέρου
22.08.2016 17:03
Η Θεατρική ομάδα Λέρου παρουσιάζει για πρώτη φορά, μετά από 27 χρόνια ζωής και δράσης, αρχαία τραγωδία. Το έργο του Ευριπίδη «Τρωάδες» σε μετάφραση Ολυμπίας Καράγιωργα, τιμώντας και την ίδια, σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα “πνευματικά” που έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα και με γενναιοδωρία στην ομάδα μας από το ξεκίνημα της.
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».