Οι Burger Project με τους Takim και η Mατούλα Ζαμάνη με τους Angry Birds σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στη χαρά τους την 

Τρίτη 26 Ιουνίου. «Στην Πλατεία του Χωριού», στην Tεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται να γίνει το πιο τρελό «πάντρεμα» του καλοκαιριού.

 

Οι εφευρετικοί διασκευαστές και διασκεδαστές The Burger Project, μεταφέρουν την εμπνευσμένη σύμπραξή τους με την 9μελή παραδοσιακή μπάντα με βυζαντινά όργανα Takim, στο χώρο της Τεχνόπολις μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σειρά εμφανίσεων στο Gazarte. Οι Burger Project και οι Takim υπόσχονται μια παραδοσιακή trans-rave-reggae βραδιά με έντονα στοιχεία τσιφτετελιού, με απίθανες διασκευές που επαναπροσδιορίζουν τον ορισμό της μοντέρνας ποπ, σε ένα πάντρεμα ήχων και επιρροών από το λαϊκό ρεπερτόριο μέχρι τις power ballads των διεθνών charts. Το χιούμορ των Burger Project σε συνδυασμό με την ενέργεια των Takim θα απογειώσει το κοινό σε ένα θέαμα που θα συζητηθεί όχι μόνο στην πλατεία του χωριού, αλλά σε όλη την πόλη.

 
Τα ευχάριστα μαντάτα θα διαλαλήσει η Ματούλα Ζαμάνη με τα δροσερά της αγόρια, Angry Birds, η οποία επιστρέφει στην αγαπημένη της πόλη, την Αθήνα, για να ανοίξει και ίσως να κλείσει τους Burger Project. Μετά από μια παγκόσμια περιοδεία που την έφερε στην Κίνα, στην Ιαπωνία, αλλά και στα beach bar της Μασαχουσέτης, η Ματούλα Ζαμάνη θα παρουσιάσει το πρώτο της άλμπουμ “Varligarli”, ενώ κατά τη διάρκεια του live θα ακουστούν διασκευές από Αντύπα μέχρι Shigeru Umebayashi. 

 
Η βραδιά θα κορυφωθεί με μια τεράστια έκπληξη…