Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οι Αντρέας Μνιέστρης και Φίλιππος Θεοχαρίδης για μια εμφάνιση στην Knot Gallery

Οι Αντρέας Μνιέστρης και Φίλιππος Θεοχαρίδης για μια εμφάνιση στην Knot Gallery

H Knot Gallery, παρουσιάζει μέσω της Knot Music τους Αντρέα Μνιέστρη και Φίλιππο Θεοχαρίδη...

... που θα πραγματοποιήσουν μια μουσική εμφάνιση, την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 21:00.


Λίγα λόγια:
Το Zημens, δηλαδή Ensemble Ζωντανής Ηλεκτροακουστικής Μουσικής ξεκίνησε πριν ενάμισι χρόνο σαν εκπαιδευτικό πείραμα με στόχο την καλλιέργεια ενός νέου κλάδου, αυτόν της ηλεκτροακουστικής μουσικής σε πραγματικό χρόνο, στον ήδη καλά ριζωμένο εκπαιδευτικό κορμό του Τ.Μ.Σ. στην παράδοση της ακουσματικής μουσικής. Πολύ σύντομα αναπτύχθηκε σε μια καλλιτεχνική αναζήτηση τόσο σε τεχνικό επίπεδο, εξερευνώντας προωθημένες ψηφιακές τεχνολογίες ηχητικής επεξεργασίας, μουσικής οργάνωσης και διαδραστικού ελέγχου, όσο και σε εκφραστικό επίπεδο αναζητώντας ευσταθείς σχέσεις μεταξύ φυσικού και ηλεκτρονικού ήχου με μέσο τον ελεύθερο ή τον ελεγχόμενο αυτοσχεδιασμό. Αν και το σύνολο δεν έχει ακόμα εμφανιστεί σε γνωστά διεθνή φεστιβάλ (π.χ. της Εurovision) πράγμα που είναι άλλωστε ζήτημα χρόνου, έχει εντούτοις ικανή εμπειρία σε μικρότερης κλίμακας διοργανώσεις (π.χ. στον εορτασμό του ενός έτους του "Πολύτεχνου", όπου εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία). Το ζημens συναποτελούν ο Φίλιππος Θεοχαρίδης, ο Θόδωρος Λώτης και ο Αντρέας Μνιέστρης. Τυχόν ομοιότητες του ονόματος του συνόλου αυτού με ονοματα πολυεθνικών πρέπει να θεωρηθούν συμπτωματικές. 

Ο κ. Λώτης δεν θα μπορέσει να συμπράξει στην συναυλία της 15/6/12
 

Σχετικές ειδήσεις
Solo on Duet με τους Αλέκο Χριστίδη και Αντρέα Μνιέστρη live στο Beton 7
24.11.2016 13:56
Ο Αλέκος Χριστίδης και ο Αντρέας Μνιέστρης θα συναντηθούν στη σκηνή του Beton 7 για ένα solo on duet live, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης στο Χάραμα στην Πάτρα
12.08.2016 17:08
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Χάραμα στην Πάτρα, την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.