Το TAF στο Μοναστηράκι φιλοξενεί το live project «Looking Back and Forth» του κουαρτέτου της Τέρης Βακιρτζόγλου

… την Τετάρτη 13 Ιουνίου.  

Η Τέρη Βακιρτζόγλου είναι ένα από τα νέα ταλέντα της ελληνικής τζαζ. Στα 25 της χρόνια έχει ήδη συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας τζαζ σκηνής όπως είναι ο  Γιώργος Κοντραφούρης, ο Δήμος Δημητριάδης, ο Δημήτρης Καλατζής, ο Γιώτης Σαμαράς, ο Περικλής Τριβόλης και πολλοί άλλοι. Τον τελευταίο χρόνο ζει στην Νέα Υόρκη όπου διευρύνει τις μουσικές της δεξιότητες με σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τζαζ τραγούδι.

Η Βακιρτζόγλου έχει κερδίσει δύο υποτροφίες, μία από το Ίδρυμα Fulbright και μία από το Ίδρυμα Α. Ωνάσης. Τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχε στο δίσκο Ionian Jazz Now που κυκλοφόρησε από το περιοδικό Τζαζ n Jazz. Το ίδιο περιοδικό την έχει χαρακτηρίσει ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανερχόμενες  τζαζ τραγουδίστριες. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα για σύντομο διάστημα, θα αναμεταδώσει στο TAF το jazz κλίμα της Αμερικανικής πρωτεύουσας σε μια ιδιαίτερη βραδιά, παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής σκηνής, τον Θοδωρή Κότσιφα, τον Γιώργο  Γεωργιάδη και τον Βασίλη  Ποδαρά.

Συνδυάζοντας το παλιό με το καινούριο, την Τετάρτη 13 Ιουνίου θα παρουσιάσει στο TAF το τελευταίο της project, Looking Back and Forth, ένα συγκερασμό από original κομμάτια και αγαπημένες διασκευές από jazz standards, ροκ και ποπ.  

Τέρη Βακιρτζόγλου – φωνητικά
Γιώργος Γεωργιάδης – μπάσο
Βασίλης Ποδαράς – τύμπανα
Θοδωρής Κότσυφας – κιθάρα