Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τον Νικόλα Αδέσποτο σε μια συναυλία το Σάββατο …

9 Ιουνίου 2012.

O Νικόλας Αδέσποτος τραγουδά, και έχει γράψει στίχο και μουσική για πολλά τραγούδια του συγκροτήματος a des potes (στη Μαλαισίνα, Σ\’ αγαπάω, Μες στο Υποβρύχιο, Δεν πας για κανά ψάρεμα, Πρεζάκι του fb κ.ά.) του οποίου αποτελεί ιδρυτικό μέλος.

 
Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος «Ολόγυμνος» είναι ένας δίσκος με δώδεκα τραγούδια (Παλεύω με τα κύματα, Δεν μπορείς να τα έχεις όλα κ.ά.) σε στίχους και μουσική του ιδίου. Τα τραγούδια παρουσιάζονται ενορχηστρωτικά απογυμνωμένα με μόνο ένα πιάνο να γεμίζει το μουσικό τοπίο του δίσκου και να συνοδεύει τη μελωδία της φωνής και το στίχο. Στόχος του δημιουργού είναι να δώσει έμφαση στη βασική ιδέα των τραγουδιών και να τα προσφέρει όσο πιο απλά γίνεται στο ακροατήριο.

Ο Νικόλας έχει λάβει μέρος στον «Ιπτάμενο Δίσκο» του Πάνου Μουζουράκη με το τραγούδι Πλημμύρες (στίχοι, μουσική), προσαρμοσμένο στο ύφος του Πάνου.

 Έχει εμφανιστεί στις τηλεοπτικές εκπομπές Ράδιο Αρβύλα, EsC και Mad Day Live, ενώ έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, τον Τύπο και το διαδίκτυο, ενώ ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες… 

 
Παρέα με 6 εξαιρετικούς μουσικούς ο Νικόλας παρουσιάζει ζωντανά ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του, με εύστοχες διασκευές, πληθωρικότητα, δοτικότητα και εξωστρέφεια. Το καλοκαίρι στην Αυλαία αρχίζει αδέσποτα…