Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Αθήνα 9.84: Συναυλία για την υποστήριξη των άστεγων της Αθήνας

Αθήνα 9.84: Συναυλία για την υποστήριξη των άστεγων της Αθήνας

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που το ραδιόφωνο του Δήμου της Αθήνας έγινε το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο. Στις

31 Μαΐου 1987, ο «Αθήνα 9.84» έσπασε οριστικά το κρατικό μονοπώλιο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και εγκαινίασε μια νέα εποχή πολυφωνίας και ελεύθερης έκφρασης. Μεγάλη πρωταγωνίστρια στην πορεία του «Αθήνα 9.84» αλλά και στη νέα του εποχή είναι η πόλη, οι ήχοι, οι εικόνες και η πολυχρωμία της.

 

 

Εδώ και ένα χρόνο, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας φάσης στην οποία μπήκε ο σταθμός της πόλης, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ενάντια στη βία και ενισχύοντας κάθε συλλογική προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

 

Σήμερα γιορτάζουμε 25 χρόνια ραδιοφωνίας, ελεύθερης και δημιουργικής με σειρά εκδηλώσεων οι οποίες κορυφώνονται το Σάββατο 2 Ιουνίου στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολης» με μια μεγάλη συναυλία για την υποστήριξη των άστεγων της Αθήνας!

 

Συμμετέχουν: Leon, Idra Kayne και Ορέστης Ντάντος

Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε:


- Γάλα εβαπορέ
- Συσκευασμένα όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά
- Λάδι συσκευασμένο σε μπουκάλια
- Ντοματοχυμούς συσκευασμένους
- Διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες
- Αλάτι
- Αλεύρι
- Χαρτικά
- Οδοντόκρεμες
- Σαπούνια

 

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα περισυλλεγούν από κλιμάκιο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του για να διανεμηθούν στους άστεγους της πόλης.
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η (διπλή) Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κ.Ο.Α.
08.12.2016 11:48
Δύο από τα απαραίτητα «συστατικά» της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας συνδυάζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για τη (διπλή) Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της που γίνεται, με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (20.30), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Τα παραμύθια και τις ιστορίες. Και φυσικά τη μουσική.
Ο B.D.Foxmoor για ένα live στο Κρεμλίνο
14.11.2016 11:27
Ο B.D.Foxmoor επιστρέφει όπως μάς είχε υποσχεθεί, με μια μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φίλους του, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο Kremlino.
Το Παναρμόνιο του Κωνσταντίνου Α. Ψάχου: Βυζαντινομουσικολογική ημερίδα και συναυλία στο Μέγαρο
11.10.2016 15:37
Με τη συναυλία βυζαντινής μουσικής «… μετάρσια, πτερωτά: Άγγελοι» (ώρα έναρξης 21:00) κορυφώνονται οι εργασίες της Ημερίδας «Το Παναρμόνιο του Κωνσταντίνου Α. Ψάχου», οι οποίες φιλοξενούνται στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου (16:00-20:00, είσοδος ελεύθερη).
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.
Live για την υποστήριξη των αστέγων στο Death Disco
22.03.2016 13:26
Η ιστοσελίδα Contagiousness.gr γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 3 χρόνια δράσης και στήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί με τα Reflections οργανώνουν ένα φιλανθρωπικό live με σκοπό την ενίσχυση του «Προγράμματος Στήριξης Αστέγων» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Κλίμακα” στο Death Disco.