Το Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων παρουσιάζει στο θέατρο Ροές την παράσταση της ομάδας …

«Αλλαχού», με τίτλο «1 σε 4». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί: 2, 3 και  4  Ιουνίου 2012.

Μια ομάδα σε τέσσερα πρόσωπα, μια παράσταση σε τέσσερα διαφορετικά κομμάτια, ένα ταξίδι σε τέσσερα χρόνια.
Η ομάδα Αλλαχού, παρουσιάζει τα «κομμάτια» της και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα δικά σας μέσα από το έργο της,  «1 σε 4».

Συντελεστές:

Χορογραφία- ερμηνεία: Νεφέλη Ζαμπέλη, Έρη Παπαχαραλάμπους, Ντανιέλα Πισιμίση, Μέτη Παναγιωτοπούλου.
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Μούτσος
Βίντεο- φωτογραφία: Νίκος Παπαευαγγελίου, Ναυσικά Ταραζή
Πολιτιστική διαχείριση: Ζαφειρένια Μπροκαλάκη
Επικοινωνία: Αγγελική Πούλου
Web design: Βασίλης Λαμπρόπουλος

Η ομάδα

Η Αλλαχού ιδρύθηκε το 2007 και για ένα χρόνο λειτούργησε σαν καλλιτεχνικό πείραμα: νέοι άνθρωποι, από διαφορετικούς χώρους συνέβαλλαν στην οριστική μορφή της.

Οι βασικοί κώδικες του χοροθέατρου, διέπουν τη δουλειά μας, οι οποίοι αναπτύσσονται και ερευνώνται, τόσο από τους χορογράφους, σκηνοθέτες και ερμηνευτές, μέλη της Αλλαχού, όσο και από τους υπόλοιπους δημιουργικούς συντελεστές της ομάδας, όπως μουσικοί, video-artists, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, εικαστικοί κα.


Αλλαχού σημαίνει αλλού…

αυτό επιδιώκει η ομάδα, να (σε) ταξιδέψει “αλλού”! Κάθε μας παραγωγή, διέπεται από αυτή την αίσθηση του “αντεστραμμένου κόσμου”, όπου όλες οι πιθανές δυναμικές αναπτύσσονται. Διατηρούμε το στοιχείο του ονείρου, του άτοπου, του παιχνιδιού, λειτουργώντας ως ομάδα-δίκτυο καλλιτεχνών. Η δράση μας άλλωστε, δε σταματά στις παραστάσεις, αλλά απλώνεται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, μέσα από κοινωνικές παρεμβάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες για ευπαθείς κοινότητες. Πλούσια η εργογραφία και η παρουσία της ομάδας  σε φεστιβάλ για τις παραστατικές τέχνες και το video-dance film.