Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

The Bet plus στην Αυλαία

The Bet plus στην Αυλαία

Η μουσική σκηνή «Αυλαία» παρουσιάζει τους «The Bet+» για μια μουσική βραδιά την Παρασκευή …

1η του μήνα.


  
Είστε έτοιμοι για μια βραδιά πλημμυρισμένη με rock, soul και blues;

Θέλετε συγχρόνως να πάρετε μέρος σ’ ένα μουσικό ντοκιμαντέρ;


 

Αν η απάντηση είναι θετική, κατευθυνθείτε στην Μουσική Σκηνή «ΑΥΛΑΙΑ» (Αγ. Όρους 15 και Κων/πόλεως 115 στον Βοτανικό) την Παρασκευή 1 Ιουνίου!

 

Οι “Τhe Bet” θα σας ξεσηκώσουν με τον καλύτερο τρόπο, παρασύροντάς σας στο μαγικό τους κόσμο!

 

Τη συναυλία αυτή που, ΘΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ, ανοίγουν οι D.E.AL (αποτελούμενο από 3 αδέρφια -Δημήτρης, Ηλίας, Αλέκος καθώς και από την νεοφερθείσα Μαρία) που κινούνται σε rock, funk και pop μονοπάτια.

 

Μαζί τους οι Κώστας Στεργίου (Τhe Bet, Misuse, Λ. Μπαλάφας, Purple Overdose) και οι Penny & Zervos (από τους Penny and the Swinging Cats) καθώς και άλλες εκπλήξεις!!

 

Οι “The Bet” δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2010.

Με το μοναδικό ήχο τους φέρνουν στο προσκήνιο ένα είδος μουσικής που συνδυάζει την ομορφιά των μελωδιών και των ρυθμών των Rhythm ‘n’ Blues , την εκφραστικότητα και το συναίσθημα της  Soul και φυσικά τα ηχοχρώματα και την εκρηκτικότητα του Blues-Rock και της Ψυχεδέλειας των early 70’s.

 

Η συνταγή ολοκληρώνεται με μία δόση Dub.

Αποτέλεσμα: Power Soul !! Ο ήχος των The Bet….

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής, η ΚΟΑ σε μια συναυλία αφιέρωμα στη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 17:26
Τέταρτος σταθμός στο μουσικό χάρτη του φετινού θεματολογικού κύκλου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Οι πόλεις της μουσικής» είναι η Βιέννη, η, επί χρόνια, ευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» της μουσικής.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Εμείς κι ο κόσμος VI από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.04.2016 16:40
Ο φημισμένος Σλοβένος αρχιμουσικός Ούρος Λάγιοβιτς επιστρέφει στο πόντιουμ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών την Παρασκευή 8 Απριλίου (20.30, Μέγαρο Μουσικής), για να βάλει την έγκυρη μουσική του υπογραφή στην ερμηνεία της μυσταγωγικής «Κρύπτης» του Μωρίς Οχανά, καθώς και στην περίφημη Συμφωνία «του Νέου Κόσμου» του Αντονίν Ντβόρζακ.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».