Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Η Σία Κοσκινά και οι MusicalManiacs στο Half Note Jazz Club

Η Σία Κοσκινά και οι MusicalManiacs στο Half Note Jazz Club

Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει στο πλαίσιο του κύκλου « Μουσική Άνοιξη στο Half Note» τη Σία Κοσκινά και τους «MusicalManiacs» …

για μία συναυλία το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.


Το νέο και τόσο ιδιαίτερο Group των Ελλήνων Μιουζικαλομανιακών- "MusicalManiacs gr" έχει ξεκινήσει πια να υπάρχει και είναι γεγονός! Τόπος συνάντησης τους το Half Note, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα από μυρωδιά Αμερικάνικου Cotton Club, όπου οι φανατικοί του είδους- και όχι μόνο-, φίλοι, συνεργάτες, παραγωγοί, ερμηνευτές και μουσικοί βρίσκονται μαζί, συμπράττοντας επί σκηνής, τα πιο όμορφα τραγούδια απο την Παγκόσμια μουσική σκηνή! 

 

 

Τη βραδιά επιμελείται και παρουσιάζει για άλλη μια φορά η πιο δυνατή εκπρόσωπος του μιούζικαλ στην Ελλάδα, Σία Κοσκινά -που πρόσφατα  είδαμε στην επιτυχημένη παράσταση "Αναζητώντας τον Αττίκ" στο το θέατρο Μπάντμιντον- η οποία μέσα απο επίμονη δουλειά ετών, τα τελευταία χρόνια,  έχει αποδείξει οτι το μουσικό θέατρο, όχι μόνο υπάρχει στη χώρα μας, αλλά και δημιουργεί εκατοντάδες οπαδούς, που το ερμηνεύουν ισάξια με τους ξένους performers, διότι δεν σταματούν να εκπαιδεύονται επάνω σ\' αυτό...ταχύτατα! Ελάτε λοιπόν να περάσουμε μια μοναδική βραδιά με την Σία Κοσκινά και τους Musicalmaniacs Gr!

 


Στο πιάνο συνοδεύει ο Σάββας Ρακιντζάκης
Guest Pianist ο μαέστρος Αλέξιος Πρίφτης
Guest Singer ο Νίκος Ρουσσάκης
Έλλη Δαδήρα: κόντραμπασο
Συμμετέχουν μέλη της P.M.T.P.Company by Sia Koskina

 

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Φάσμα Ασμάτων από τον Στέφανο Κορκολή στο Half Note Jazz Club
13.11.2015 15:02
Μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο Half Note, με την γνωστή μαγευτική δύναμή του, έτσι όπως αυτή αναδύεται από τα πλήκτρα του πιάνου.
Gary Bartz Quartet live στο Half Note
04.11.2015 16:26
Ο Gary Bartz και το κουαρτέτο του στο πλαίσιο της επετειακής 75ης περιοδείας τους θα βρεθούν για λίγες εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015.