Ο θερινός κινηματογράφος «Λαΐς» της Ταινιοθήκης της Ελλάδας υποδέχεται την πρώτη κινηματογραφική απόπειρα  Γιώργου …

Πυρπασόπουλου, αυτή τη φορά με την τριπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη, του παραγωγού και του ηθοποιού.

Η ταινία «4ever» αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βραβευμένου θεατρικού έργου του Γιώργου Ηλιόπουλου. Tα γυρίσματα της ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2010, ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβριου του 2011 και  παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» της ίδιας χρονιάς.

Η κρίση που ξεσπά στο γάμο ενός ζευγαριού, η σύγκρουση, οι αλήθειες και τα ψέματα, είναι η ιστορία του θεατρικού έργου «το οποίο διάλεξα γιατί πάντα με προβλημάτιζε το θέμα συμβιβασμός ή αληθινή αγάπη σε μια μακροχρόνια σχέση συμβίωσης», όπως λέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Αντρέας και η Κατερίνα είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά και διατηρούν ένα πετυχημένο αρχιτεκτονικό γραφείο. Με αφορμή μια επαγγελματική συνάντηση βρίσκονται σε ένα πολυτελές θέρετρο του οποίου το αρχιτεκτονικό τους γραφείο είναι υποψήφιο να αναλάβει την ανακαίνιση.

Στην παραμονή τους εκεί συζητώντας τον τρόπο για το πως θα πρέπει να χειριστούν το έργο το οποίο έχουν αναλάβει θα εμπλακούν σε μια έντονη αντιπαράθεση της σχέσης τους.

Η ένταση που ακολουθεί θα τους οδηγήσει σε μια ανεξέλεγκτη πορεία χωρισμού, εξομολογήσεων και ακροτήτων που είναι πρωτόγνωρη και για τους δύο.

Την επόμενη μέρα και ενώ όλα δείχνουν πως η σχέση τους έχει τελειώσει ο εφιάλτης της νύχτας που πέρασαν θα  τους ενώσει ξανά για πάντα. 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πυρπασόπουλος
Σενάριο: Γιώργος Ηλιόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Monica McShane
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ολυμπία Μυτιληναίου
Μουσική : Στράτος Διαμαντής

Τραγούδι Ταινίας.

Στίχοι: Γιώργος Πυρπασόπουλος
Μουσική/σύνθεση: Στράτος Διαμαντής
Τραγούδι: Νίκος Γεωργάς
Τρομπέτα: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος