Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Σινεμά Περιπέτεια - Αστυνομικό

Sully, του Κλιντ Ίστγουντ
Με τίτλο «Sully», η ανείπωτη ιστορία πίσω από το θαύμα στον ποταμό Χάντσον, έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 από την Tanweer.
Το Μούτρο: Η Επιστροφή, με τον Τζέισον Στέιθαμ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 25 Αυγούστου 2016 την ταινία Το Μούτρο: Η Επιστροφή (Mechanic: Resurrection) με τον Τζέισον Στέιθαμ.
Η Μέρα της Βαστίλης, με τον Ίντρις Έλμπα
Η Spentzos Film παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 18 Αυγούστου 2016 την ταινία Η Μέρα της Βαστίλης (Bastile Day) σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γουότκινς.
Criminal, με τον Κέβιν Κόστνερ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 14 Απριλίου 2016 την ταινία Criminal με τον Κέβιν Κόστνερ.
Hardcore Henry, του Ίλια Ναϊσούλερ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 7 Απριλίου 2016 την ταινία Hardcore Henry, σε σκηνοθεσία του Ίλια Ναϊσούλερ.
Η Μεγάλη Διάσωση, του Craig Gillespie
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 17 Μαρτίου 2016 την ταινία Η Μεγάλη Διάσωση (The Finest Hours) σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie.
Το Πέμπτο Kύμα, με την Chloë Grace Moretz
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 3 Μαρτίου 2016 την ταινία Το Πέμπτο Kύμα (THE 5th WAVE) με την Chloë Grace Moretz.
Το Λονδίνο Έπεσε, με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 3 Μαρτίου 2016 την ταινία Το Λονδίνο Έπεσε (London Has Fallen), με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.
Οι Μισητοί Οκτώ, του Κουέντιν Ταραντίνο
Η ταινία «Οι Μισητοί Οκτώ» (The Hateful Eight) του Κουέντιν Ταραντίνο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016.
Point Break, του Έρικσον Κορ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 24 Δεκεμβρίου 2015 την ταινία Point Break, σε σκηνοθεσία του Έρικσον Κορ.
Spectre, με τον Daniel Craig
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 12 Νοεμβρίου 2015 την ταινία SPECTRE, με τον Daniel Craig.
Οι Επίλεκτοι, με τον Ζαν Ρενό
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Οκτωβρίου 2015 την ταινία «Οι Επίλεκτοι» (Antigang) με τον Ζαν Ρενό.
Δίδυμοι Θρύλοι, με τον Τομ Χάρντι
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 5 Νοεμβρίου 2015 την ταινία «Δίδυμοι Θρύλοι» (Legend) σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Χέλγκελαντ, με τον Τομ Χάρντι.
Μαριονέτες, του Παντελή Καλατζή
Η Audio Visual παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Οκτωβρίου 2015 την ταινία «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή.
Στην Καρδιά της Θάλασσας, του Ρον Χάουαρντ
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους σε 2D και 3D από τις 31 Δεκεμβρίου 2015 την ταινία του Ρον Χάουαρντ με τίτλο «Στην Καρδιά της Θάλασσας» (IN THE HEART OF THE SEA), με τον Κρις Χέμσγουορθ.
Ανίερη Συμμαχία / Black Mass, με τον Τζόνι Ντεπ
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 15 Οκτωβρίου 2015 την ταινία «Ανίερη Συμμαχία» (BLACK MASS) του Σκοτ Κούπερ, με τον Τζόνι Ντεπ.
Assassin’s Creed, με τον Μάικλ Φασμπέντερ τον Ιανουάριο 2017 στους κινηματογραφους
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τον Ιανουάριο 2017 την ταινία Assassin’s Creed, με τον Μάικλ Φασμπέντερ.
The Transporter Refueled, με τον Εντ Σκράιν
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 την ταινία The Transporter Refueled, με τον Εντ Σκράιν.
Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος, με τον Τομ Κρουζ
Η United International Pictures παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 27 Αυγούστου 2015 την ταινία Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος (Mission Impossible: Rogue Nation) σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, με τον Τομ Κρουζ.
Η Διάσωση, με τον Ματ Ντέιμον
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 1 Οκτωβρίου 2015 σε 3D & 2D, την ταινία «Η Διάσωση» (The Martian) σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Ματ Ντέιμον.
Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E., του Guy Richie
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 10 Σεπτεμβρίου 2015 την ταινία του Guy Richie «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.» (The Man from U.N.C.L.E.).
Hitman: Πράκτορας Νο. 47, με τον Ρούπερτ Φρεντ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 την ταινία Hitman: Πράκτορας Νο. 47 (Hitman: Agent 47) σε σκηνοθεσία του Αλεξάντερ Μπαχ με τον Ρούπερτ Φρεντ.
Η Επιστροφή - The Revenant, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 την ταινία «Η Επιστροφή - The Revenant» σε σκηνοθεσία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χάρντι.
Το Μικρό Νησί, του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ
Η Weird Wave παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 18 Ιουνίου 2015 την ταινία Το Μικρό Νησί (La Isla Mínima) του του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ.