Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καλωσορίζει τον Goran Bregovic, τον συνθέτη που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας, και τον υποδέχεται

για πρώτη φορά το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 για μια μοναδική εμφάνιση.

Αυτή τη φορά έχει στις αποσκευές του την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Champagne for Gypsies”, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μια δουλειά με μεγάλες διεθνείς συνεργασίες όπως οι Gipsy Kings, οι Gogol Bordello, Florin Salam, Stephan Eicher, για να αναφέρουμε μερικούς, με μουσικές και τραγούδια σε έντονο ρυθμό που ξεσηκώνουν με τον μοναδικό τρόπο του Goran Bregovic. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την τελευταία δεκαπενταετία, με την συνεχή παρουσία του στα διεθνή φεστιβάλ, κατόρθωσε να βάλει τα Βαλκάνια στον “χάρτη”. Και αυτή τη φορά για ευχάριστο λόγο – την μουσική και τα τραγούδια με επίκεντρο τα χάλκινα. Οι μουσικές του πια αποτελούν την βάση της “νέας μόδας” στα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα φεστιβάλ και κλάμπς. 

Πάντα με την “Μπάντα του για Γάμους και Κηδείες” υπόσχεται ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο. Όπου εκτός των αγαπημένων και παλαιότερων επιτυχιών του (Kalasnjikov, Mesecina, In the Death Car, Get the Money, Ederlezi,  κλπ) θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε, εμείς πρώτοι, τα καινούργια του τραγούδια πριν κυκλοφορήσουν! 

 
Για μία και μοναδική συναυλία που υπόσχεται πολλά Gipsy Γκάζια…

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»