Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Adam Tsarouchis - Throwback Stories: Μουσική Άνοιξη στο Half Note

Adam Tsarouchis - Throwback Stories: Μουσική Άνοιξη στο Half Note

Το Half Note Jazz Club συνεχίζει τον κύκλο « Μουσική Άνοιξη» με τον Αδάμ Τσαρούχη σε μια τζαζ, μπλουζ βραδιά την Πέμπτη …

31 Μαΐου 2012.

 

‘’Throwback Stories ‘’ Μια μουσική παράσταση που έρχεται να μας ξυπνήσει παλιές αναμνήσεις ταξιδεύοντας σας στο χρόνο σε δεκαετίες που όλοι αγαπήσαμε, Εισιτήριο για την διαδρομή οι Jazz, Blues, Swing, και τα Musicals. Μέσα απ’ τα τραγούδια ανακαλύπτουμε πως η jazz παντρεύεται με το musical μ’ έναν μοναδικό τρόπο από δύο διαφορετικές φωνές.

 

 

 

Σε πότε λυρική και πότε ρετρό ατμόσφαιρα, το “Throwback stories” έρχεται να μας θυμίσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις περασμένες, αλλά όχι ξεχασμένες δεκαετίες του ’30, ‘40, και όχι μόνο, όπως “Ας ερχόσουν για λίγο” “Feeling good”, “Amado mio”, “Fly me to the moon” κ.α. 

 


Στη σκηνή συνυπάρχουν μουσικά, ο Αδάμ Τσαρούχης , musical performer και jazz singer με συμμετοχές σε αρκετά musicals και συνεργασίες με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου , Φωτεινή Δάρρα , Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σία Κοσκινά κ.α, και η λυρική τραγουδίστρια / performer Nαδίνα Τζιάτζιου με συνεργασίες με την Εθνική Λυρική Σκηνή και προσωπικά shows. Μαζί τους, δυο εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάριος Καζάς στο πιάνο και ο Κώστας Κρανιδιώτης στο σαξόφωνο.

 


Αδάμ Τσαρούχης: Τραγούδι
Κώστας Κρανιδιώτης: Σαξόφωνο
Μάριος Καζάς: Πιάνο
Guest: Ναδίνα Τζιάτζιου
Video Art – Δημήτρης Φωτόπουλος 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Η 7η Σφραγίδα από τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τη Νεκταρία Καραντζή στο Half Note
05.04.2016 11:47
Οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης «ανοίγουν» με τη μουσική του Βασίλη Τσαμπρόπουλου και τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, στη σκηνή του Half Note, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
01.03.2016 12:59
Ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιστεί στο Half Note για δύο συναυλίες γεμάτες με Τραγούδια μιας ζωής, την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.