Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Συνύπαρξη Μεγαλουπόλεων και Συναισθημάτων

Συνύπαρξη Μεγαλουπόλεων και Συναισθημάτων
Το Κέντρο Τεχνών, Πάρκο Ελευθερίας έχει τη χαρά να φιλοξενεί την προσωπική έκθεση της Αναστασίας Κούβαρη, με τίτλο Εικαστική Προσέγγιση στο Αντικείμενο και στον Συμβολισμό.

Το Κέντρο Τεχνών, Πάρκο Ελευθερίας έχει τη χαρά να φιλοξενεί την προσωπική έκθεση της Αναστασίας Κούβαρη, με τίτλο Εικαστική Προσέγγιση στο Αντικείμενο και στον Συμβολισμό.

Η έκθεση, που θα παραμείνει στο χώρο αυτό μέχρι και τις 13 Απριλίου, υπόσχεται πολλά στο φιλότεχνο κοινό, ανακαλύπτοντας τη διάχυτη έμπνευση και το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο που κατέχει την νεαρή καλλιτέχνιδα.

Σκοπός της Αναστασίας Κούβαρη, είναι μέσα από την έκθεση της αυτή, να παρουσιάσει τον σημερινό κόσμο και συγκεκριμένα την ρυθμικότητα της ταχύτητας που κινείται και εξελίσσεται. Ξεφεύγοντας από την επίδραση του σουρεαλισμού, επιβάλλει μια γεωμετρική δομή στα έργα της.

Ξεδιπλώνοντας τα τοπία των μεγαλουπόλεων σαν μέσα σε όνειρα, ξετρυπώνουν δίπλα, πίνακες με τίτλους όπως «Αναγέννηση», «φλερτ» και άλλα στοιχεία της καθημερινότητας.

Η Αναστασία Κούβαρη γεννήθηκε στην Νίκαια Αττικής το 1981.Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλλών Τεχνών Αθήνας, αποφοιτώντας με άριστα. Σπούδασε Αγιογραφία και Εφαρμοσμένες Τέχνες Γραφιστικής. Βραβεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, από το Σύλλογο Καθηγητών Καλλιτεχνικών μαθημάτων και από την Unesco της Τσεχίας.

Τελειώνοντας τις σπουδές συμμετείχε σε διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες και στην οργάνωση εκδηλώσεων σε διάφορους χώρους. Παρουσίασε το έργο της σε τρεις ατομικές εκθέσεις καθώς συμμετείχε σε πολλές ομαδικές.

INFO
Κέντρο Τεχνών, Πάρκο Ελευθερίας Δήμου Αθηναίων,
Διάρκεια: έως 13 Απριλίου

Σχετικές ειδήσεις
Variation 2.3 – woodchips: Εικαστική Performance από την ομάδα ΚΟΚΟΙΚΑ στο Booze
12.09.2016 13:49
To Booze φιλοξενεί στο :BaseGALLERY την ομάδα ΚΟΚΟΙΚΑ η οποία θα μας παρουσιάσει το Variation 2.3 – woodchips, από τις 19 Σεπτεμβρίου 2016.
Παιχνίδι και Αντικείμενο Θεάτρου: Έκθεση του Σωτήριου Μίχου στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
30.06.2016 15:29
Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση Σ. Μίχου Παιχνίδι και Αντικείμενο Θεάτρου_ΔΩΡΕΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΙΧΟΥ (1936-2010), από τις 7 Ιουλίου έως τις 30 Οκτωβρίου 2016.
New Mythologies: εικαστική έκθεση στον Πύργο Μπαζαίου
02.06.2016 15:53
Ο Πύργος Μπαζαίου εγκαινιάζει στις 18 Ιουνίου 2016 την φετινή εικαστική του έκθεση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου, με τίτλο New Mythologies.
Πολιτιστικά Τοπία - η προσωπική ματιά του φωτογράφου: έκθεση στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
12.05.2016 16:03
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) εγκαινιάζει την Τρίτη, 17 Μαΐου (18:00) έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πολιτιστικά τοπία - Η προσωπική ματιά του φωτογράφου», στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στον Ταύρο.
Έρως, Βαρύς θεός: έκθεση της Αναστασίας Γκινάκη στις Εικαστικές Αναζητήσεις
22.03.2016 12:20
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, ώρα 7:00μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Γκινάκη, με τον τίτλο «Έρως, Βαρύς θεός».