Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Το Πυθαγόρειο Ωδείο στο Half Note Jazz Club

Το Πυθαγόρειο Ωδείο στο Half Note Jazz Club

Το Half Note Jazz Club στο πλαίσιο του κύκλου « Μουσική Άνοιξη στο Half Note» φιλοξενεί το Πυθαγόρειο Ωδείο για μία συναυλία

την Κυριακή 27/05 στις 21:00.

 

Το Πυθαγόρειο Ωδείο ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Ένα σύγχρονο κτίριο τριών επιπέδων, κατασκευασμένο εξ αρχής με προδιαγραφές αποκλειστικής χρήσης μουσικών σπουδών, στην περιοχή Άνοιξη Αττικής, δημιούργημα της επιχειρηματικής διάθεσης & κουλτούρας ανθρώπων, να προσφέρουν σπουδές υψηλού επιπέδου στον μουσικό χώρο.

 

 

Η υψηλή αισθητική & ο σωστός εξοπλισμός που είναι το κυρίαρχο στοιχείο, κάνουν την παραμονή ευχάριστη στον καθένα μας. Διαθέτει 18 αίθουσες διδασκαλίας, ηχομονωμένες, με οπτικό- ακουστικά συστήματα, 2 αίθουσες  αναμονής, όπου  μπορούν  να  φιλοξενήσουν ευχάριστα την ολιγόωρη αναμονή, 1 αμφιθεατρική αίθουσα συναυλιών, 2 μπαρ, βεστιάριο, internet cafe, ανεξάρτητο χώρο γραφείων.

 

 


Μέσα στον χώρο του ωδείου φιλοξενούνται κάθε χρόνο πάνω από 1000 σπουδαστές όπου διδάσκονται θεωρία & πράξη από τους 70 καθηγητές-συνεργάτες μας. Οι μουσικοί που αποτελούν το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου, μέλη συμφωνικών ορχηστρών, σολίστες με ενεργό δράση & συμμετοχή σε δισκογραφικές παραγωγές, είναι οι ιδανικοί να μεταδώσουν τη γνώση & την εμπειρία τους στους σπουδαστές μας. Το Πυθαγόρειο Ωδείο από την ίδρυσή του έως σήμερα έχει συμβάλλει ενεργά στην άνοδο του επιπέδου της μουσικής εκπαίδευσης εφαρμόζοντας νέες μεθόδους εμπλουτίζοντας συνεχώς τα προγράμματά του. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους εκείνους που αναζητούν τις πλέον έγκυρες μουσικές σπουδές στον ιδανικό χώρο.

 

 

Στο Half Note στις 27/05 το Πυθαγόρειο Ωδείο θα παρουσιάσει

 


Ρουσάκης Νίκος & Μόρφη Ασημίνα
Καρατζίκης Αντώνης: πιάνο
All I asked of you, Phantom of the Opera

Ρουσάκης Νίκος
Καρατζίκης Αντώνης: πιάνο
Maria, West Side Story

Μόρφη Ασημίνα
Καρατζίκης Αντώνης: πιάνο
Think of me

Τούρλος Χρήστος: κιθάρα
Etude n20-F. Sor, Tarantella-M. C. Tedesco

Χριστακόπουλος Χάρης: κιθάρα
Gnossienne n1- Erik Satie, Prelude n1 - H.V.Lobos

Χριστοφίδου Αστέρω: κιθάρα
Etude n1- H. V. Lobos, Campero- As. Piazzolla

Χριστοφίδου Αστέρω & Τσακαλάκος Νίκος: κιθάρα
Acordai Doncela - Traditional Brazilian, Danza Espaniola n2- E. Granador

Quartet εγχόρδων Crescendo αφιέρωμα στον κινηματογράφο
Δήμου Βασίλης: α βιολί a violin
Κωνσταντινίδης Γιώργος: β βιολί
Γρηγορόπουλος Λεωνίδας: βιόλα
Ζαφειρόπουλος Ορέστης: βιολοντσέλο

Αυγέρη Μαρίνα: πιάνο
Sonata Appassionata op57 Allegro assai Ludwig van Beethoven, Polonaise op53 in A flat Frederic Chopin

Βιβή Γύπαρη: κιθάρα
Songe Capricorn - Rolland Dyens, Tango and skai- Rolland Dyens

Γρηγοριάδου Κατερίνα & Γεωργίτση Πώλα piano for 4 hands
Rhapsody in Blue - George Gershwin

CASERON DE TEJAS vals criollo Catulo Castillio
Bykov Genady: βιολί
Ζωγράφος Αχιλλέας: πιάνο
Μπένσης Ευγένιος: βιολοντσέλο

Por una cabeza  Tango C. Gardel
Bykov Genady: βιολί
Ζωγράφος Αχιλλέας: πιάνο
Μπένσης Ευγένιος: βιολοντσέλο

Γεωργάτος Γιώργος: κιθάρα
Night club 1960 - Astor Piazzolla, La Cathedral allegro- Barrios, A Night in Tunisia-Dizzy Gillespie

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Η Zora Young και ο Matthew Skoller στο Half Note Jazz Club
18.01.2017 13:46
Η μοναδική Zora Young, μια από τις σημαντικότερες και ιστορικές φωνές του σύγχρονου Chicago Blues, επιστρέφει δριμύτερη μετά από πολλά χρόνια στην χώρα μας για μια σειρά νέων εμφανίσεων στην σκηνή του Half Note Jazz Club, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, τον κορυφαίο αρμονικίστα Matthew Skoller και την εξαίσια μπάντα του.
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής