Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

House Band - Κλείνουμε και σας περιμένουμε στο Club του Σταυρού του Νότου

House Band - Κλείνουμε και σας περιμένουμε στο Club του Σταυρού του Νότου

Η αγαπημένη μας House Band κλείνει και φέτος τη σεζόν για τον Σταυρό του Νότου, αυτό το Σάββατο …

26 Μαΐου με μια βραδιά γεμάτη ροκ μουσικές από παλιές και σύγχρονες μελωδίες, από ελληνικές και ξένες επιτυχίες . Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, με τους φίλους μας παρόντες, καλλιτέχνες και θαμώνες του Σταυρού του Νότου, που θα μας πάει σίγουρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!

 

 

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, ο Σταύρος Μιχαλακάκος, ο Γιάννης Βενιαμίν, ο Γιάννης Βογιατζής και η Marieke Meijer μας ξεσηκώνουν με τις φωνές τους και μας προτρέπουν συχνά να τους ακολουθήσουμε με τις δικές μας φωνές…

 

 

 

 

Η συμμετοχή του κοινού κρίνεται «άμεση και επιτακτική», ειδικά για να αποχαιρετίσουμε το χειμώνα που περάσαμε μαζί και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι που έρχεται!

 

 

 

Κλείνουμε και σας περιμένουμε λοιπόν, το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα περίπου 11μ.μ.
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Radio Nowhere - Bruce Springsteen Tribute Band live στο Σταυρό του Νότου
23.01.2017 15:56
This is Radio Nowhere! Is there anybody alive out there? Η πρώτη και μοναδική ελληνική tribute band στη μουσική και τα τραγούδια του «αφεντικού» Bruce Spingsteen, επιστρέφει με το πρώτο της live για το 2017 στο club του Σταυρού του Νότου!
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου
29.11.2016 16:59
Η Μαρία Παπαγεωργίου, το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα που μετρά πάνω από 50 παραστάσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην αγαπημένη αθηναϊκή σκηνή, τη Δευτέρα 5/12 και μόνο για 5 παραστάσεις.
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).