Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

House Band - Κλείνουμε και σας περιμένουμε στο Club του Σταυρού του Νότου

House Band - Κλείνουμε και σας περιμένουμε στο Club του Σταυρού του Νότου

Η αγαπημένη μας House Band κλείνει και φέτος τη σεζόν για τον Σταυρό του Νότου, αυτό το Σάββατο …

26 Μαΐου με μια βραδιά γεμάτη ροκ μουσικές από παλιές και σύγχρονες μελωδίες, από ελληνικές και ξένες επιτυχίες . Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, με τους φίλους μας παρόντες, καλλιτέχνες και θαμώνες του Σταυρού του Νότου, που θα μας πάει σίγουρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!

 

 

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, ο Σταύρος Μιχαλακάκος, ο Γιάννης Βενιαμίν, ο Γιάννης Βογιατζής και η Marieke Meijer μας ξεσηκώνουν με τις φωνές τους και μας προτρέπουν συχνά να τους ακολουθήσουμε με τις δικές μας φωνές…

 

 

 

 

Η συμμετοχή του κοινού κρίνεται «άμεση και επιτακτική», ειδικά για να αποχαιρετίσουμε το χειμώνα που περάσαμε μαζί και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι που έρχεται!

 

 

 

Κλείνουμε και σας περιμένουμε λοιπόν, το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα περίπου 11μ.μ.
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).
Οι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου!
26.01.2016 12:55
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band και οι Moonlight Overdrive – The Doors Tribute Band μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα live - αφιέρωμα σε δύο από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του 20ου αιώνα.
Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στο Σταυρό του Νότου Club
29.10.2015 16:50
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτό το χειμώνα, με 2 live, full band, στη ζεστή σκηνή του «Σταυρού του Νότου (Club)», τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις, που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.