Η αίθουσα τέχνης K-art παρουσιάζει την έκθεση BOOTH E4 όπου συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Ανδρέας Βούσουρας, Δημήτρης

Γκιζίνος και Εμμανουήλ Μπιτσάκης.

 
Η προγραμματισμένη Art-Athina δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί. Η K-art μεταφέρει το περίπτερό της, όπως το είχαμε σχεδιάσει, από τον χώρο της φουάρ στη γκαλερί. Τα έργα που θα εκτεθούν αποτελούν πρόσφατη δουλειά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν και παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

 
Τα κολάζ του Ανδρέα Βούσουρα ανήκουν στην ενότητα Art Hell. Ο καλλιτέχνης προτιμά την περιπέτεια της χειροτεχνίας από την ασφάλεια και την τελειότητα του photoshop. Τα έργα αποτελούν ένα έμμεσο σχόλιο πάνω στο χαοτικό σύμπαν της σύγχρονης τέχνης, αλλά και στη “βεβήλωση” και την ιδιοποίηση του έργου του άλλου.

 
Τα έργα του Δημήτρη Γκιζίνου εντάσσονται θεματικά στην ενότητα Urbanscapes. Ο Γκιζίνος φωτογραφίζει, προβάλει σε χαρτί, επεμβαίνει ζωγραφικά στις προβολές και επαναφωτογραφίζει. Μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται μέχρι που να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Ο Εμμανουήλ Μπιτσάκης παρουσιάζει πορτρέτα διάσημων συνθετών, που αποτελούν συνέχεια των πορτρέτων που είχαν εκτεθεί στην ατομική του έκθεση τον περασμένο Οκτώβριο.