Οι Βραζιλιάνοι thrashers Sepultura, ίσως η μεγαλύτερη μέταλ μπάντα που έχει εμφανιστεί ποτέ στη Λάρισα, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη

την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012.

Την Τετάρτη 4 -4 του 2012 ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της χρονιάς και οι ρυθμοί εδώ και μια εβδομάδα ανεβαίνουν επικίνδυνα. 

Ένα από τα απόλυτα highlight heavy metal συγκροτήματα, οι Βραζιλιάνοι thrashers Sepultura, ίσως η μεγαλύτερη μεταλ μπάντα που έχει εμφανιστεί ποτέ στη Λάρισα, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη. Η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και τα τραγούδια που έχουν γράψει είναι τόσο διαχρονικά, ώστε όπου παίζουν δημιουργείται πανικός από τους πολυάριθμους οπαδούς τους. Αυτό αναμένεται να γίνει και στις 31 Μαΐου στο club του Μύλου στη Λάρισα.

Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ανελέητο headbanging υπό τους ρυθμούς των all-time classics “Arise”, “Refuse/Resist”, “Inner Self” και τόσων άλλων. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν αγοράσει τους δίσκους τους δεν μπορεί να κάνουν λάθος… Μαζί τους οι ανερχόμενοι thrashers Hammercult από το Ισραήλ και η έκπληξη της βραδίας, οι δικοί μας ‘ Hidden in the Basement, σε μια τριπλέτα σκέτο δυναμίτη!

Διοργάνωση: ALIVE Art Performances