Η συναυλία του RUFUS WAINWRIGHT, του ταλαντούχου και αγαπημένου καλλιτέχνη στο Fuzz Live Music Club που ήταν

προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου δυστυχώς ακυρώνεται.

Η Frontstage Entertainment ανακοίνωσε:

Λόγω της δυσμενούς και αβέβαιης  οικονομικής κατάστασης,  που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να αναβάλλουμε τη συναυλία του Rufus Wainwright,  που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου στο Fuzz Live Music Club.

Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη συναυλία αυτού του σπουδαίου καλλιτέχνη, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέπουν και θα είναι πιο κατάλληλες. 

Για όσους προμηθεύτηκαν ήδη εισιτήρια για τη συναυλία παρακαλούμε κρατήστε τα εισιτήρια σας, καθώς θα ανακοινωθεί άμεσα η χρονική περίοδος εξαργύρωσης των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης, με νέα ανακοίνωση που θα αποσταλεί και στα μέσα ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ελπίζουμε σε καλύτερες συναυλιακές μέρες.
 

Frontstage Entertainment
 

RUFUS WAINWRIGHT

Σπουδαίος συνθέτης, χαρισματικός performer, συγκλονιστικός ερμηνευτής.. ό,τι επίθετο θαυμασμού κι αν βάλεις μπροστά είναι ίσως λίγο για να περιγράψει τη μοναδική προσωπικότητα και ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του Rufus Wainwright.

Αναγνωρισμένος από το κοινό και τους συναδέλφους του (ο Elton John τον χαρακτήρισε ως το «σπουδαιότερο συνθέτη του πλανήτη») πολλοί είδαν στην ευγενική φυσιογνωμία του ένα άξιο διάδοχο των μεγάλων τραγουδοποιών, όπως ο Leonard Cohen, ενώ ο διεθνής τύπος ύμνησε πολλές φορές το αστείρευτο ταλέντο του και την αυθεντικότητα του, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την κλασσική και οπερετική παιδεία του σε συνδυασμό με την folk ανατροφή του, καθώς και τις επιρροές από τις λατρεμένες του Judy Garland και Edith Piaf.