Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο Rufus Wainwright στο Fuzz Live Music Club: Μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα: Ακύρωση

Ο Rufus Wainwright στο Fuzz Live Music Club: Μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα: Ακύρωση

Η συναυλία του RUFUS WAINWRIGHT, του ταλαντούχου και αγαπημένου καλλιτέχνη στο Fuzz Live Music Club που ήταν ...

προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου δυστυχώς ακυρώνεται.

 

Η Frontstage Entertainment ανακοίνωσε:

 

Λόγω της δυσμενούς και αβέβαιης  οικονομικής κατάστασης,  που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να αναβάλλουμε τη συναυλία του Rufus Wainwright,  που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου στο Fuzz Live Music Club.

Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη συναυλία αυτού του σπουδαίου καλλιτέχνη, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέπουν και θα είναι πιο κατάλληλες. 

Για όσους προμηθεύτηκαν ήδη εισιτήρια για τη συναυλία παρακαλούμε κρατήστε τα εισιτήρια σας, καθώς θα ανακοινωθεί άμεσα η χρονική περίοδος εξαργύρωσης των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης, με νέα ανακοίνωση που θα αποσταλεί και στα μέσα ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ελπίζουμε σε καλύτερες συναυλιακές μέρες.
 

Frontstage Entertainment
 

 

RUFUS WAINWRIGHT

 


Σπουδαίος συνθέτης, χαρισματικός performer, συγκλονιστικός ερμηνευτής.. ό,τι επίθετο θαυμασμού κι αν βάλεις μπροστά είναι ίσως λίγο για να περιγράψει τη μοναδική προσωπικότητα και ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του Rufus Wainwright.

 

Αναγνωρισμένος από το κοινό και τους συναδέλφους του (ο Elton John τον χαρακτήρισε ως το «σπουδαιότερο συνθέτη του πλανήτη») πολλοί είδαν στην ευγενική φυσιογνωμία του ένα άξιο διάδοχο των μεγάλων τραγουδοποιών, όπως ο Leonard Cohen, ενώ ο διεθνής τύπος ύμνησε πολλές φορές το αστείρευτο ταλέντο του και την αυθεντικότητα του, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την κλασσική και οπερετική παιδεία του σε συνδυασμό με την folk ανατροφή του, καθώς και τις επιρροές από τις λατρεμένες του Judy Garland και Edith Piaf.

 

 

 

 

 


 

Σχετικές ειδήσεις
Η Chinawoman επιστρέφει στην Αθήνα
05.10.2016 10:03
Η Michelle Gurevich, γνωστή σε όλους μας ως Chinawoman, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!