Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

GBOB Greece: Ο μεγάλος τελικός

GBOB Greece: Ο μεγάλος τελικός

Ο Μεγάλος Τελικός του Παγκόσμιου Μουσικού Πρωταθλήματος GBOΒ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί

στο Fuzz το Σάββατο 26 Μαΐου 2012.

 

 

To GLOBAL BATTLE OF THE BANDS (GBOB) είναι η πρώτη και μεγαλύτερη, ανεξάρτητη διαδικτυακή κοινότητα για εκείνους που τους αρέσει να ακούνε ή να παίζουν μουσική ζωντανά.

 


Στους κόλπους της κοινότητας φιλοξενείται το μοναδικό παγκόσμιο και επίσης ανεξάρτητο, “battle of the bands” - μουσικό πρωτάθλημα του πλανήτη μας.

 

 


30 χώρες και από τις 5 ηπείρους του κόσμου συμμετέχουν στο GBOB 2012, καθεμία με το δικό της εθνικό πρωτάθλημα.
Ο νικητής κάθε χώρας προκρίνεται απευθείας στον Παγκόσμιο Τελικό με έπαθλο τον τίτλο της Νέας Καλύτερης Μουσικής Μπάντας στον Κόσμο και βραβεία συνολικής αξίας που φτάνει τα 100.000$!

 


Δεκαπέντε μουσικά συγκροτήματα έχουν περάσει στον Μεγάλο Τελικό του ελληνικού GBOB μέσα από 4 προκριματικούς γύρους που έγιναν όλο τον χειμώνα (Ιανουάριος – Απρίλιος). Με δικές τους αυθεντικές συνθέσεις και ανεξάρτητα από είδος μουσικής, μπαίνουν στην μάχη για μια ακόμα τελευταία φορά και..

 

 


.. ένας ταξιδεύει στο Βουκουρέστι για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό!
Το κοινό στηρίζει με την παρουσία του την επιλογή του καλύτερου.

 

 


Εσύ θα λείπεις;

 

Σχετικές ειδήσεις
Συν-αισθήσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
27.01.2017 11:32
Η συνολική αντίληψη καταστάσεων και συναισθημάτων είναι ένα αποτέλεσμα αρμονικής (ή και όχι!) συνεργασίας όλων των ανθρώπινων αισθήσεων, αφού καμία από τις πέντε δεν λειτουργεί ποτέ ανεξάρτητα.
Κυριακάτικο πρωινό στην Κ.Ο.Θ. με τους Artvarious
15.12.2016 16:38
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ιδιαίτερα αξιόλογο τετραμελές μουσικό σύνολο ‘ArtVarious’, το οποίο έχει μία οχτάχρονη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πλήθος έργων μουσικής δωματίου, πολλά εκ των οποίων τα παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, αναδεικνύοντας παράλληλα και σπάνιες συνθέσεις, τόσο της φωνητικής, όσο και της οργανικής μουσικής.
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φλάουτου ‘Νέοι Καλλιτέχνες 2016’: Ο Τελικός έφτασε
01.06.2016 12:35
Ολοκληρώθηκε και η ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φλάουτου της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Νέοι Καλλιτέχνες 2016» και γνωρίζουμε πλέον τους 3 φιναλίστ του μεγάλου τελικού της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 21:00 η ώρα.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».