Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Το Baby Trio και οι Τζαβάρας - Πόγκας στο φουαγιέ του Επί Κολωνώ

Το Baby Trio και οι Τζαβάρας - Πόγκας στο φουαγιέ του Επί Κολωνώ

Το θέατρο Επί Κολωνώ φιλοξενεί στη Σκηνή Φουαγιέ την περίοδο της φετινής άνοιξης, καλλιτέχνες από τον μουσικό και θεατρικό χώρο

σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα: το U-TURN.

 

 

Baby Trio & Τζαβάρας/Πόγκας


Κυριακή 13 Μαΐου στο θέατρο Επί Κολωνώ


Ο Γιώργος Κοντραφούρης (μουσικός με διεθνή καριέρα και μάλλον η κορυφαία και η πιο ανήσυχη φυσιογνωμία της γενιάς του στον χώρο της ελληνικής jazz) καταφέρνει με όχημα το Baby Trio να κατακτήσει μια εντελώς προσωπική «γλώσσα» στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το Hammond organ.


Απολαυστική, νεο-ρετρό jazz με τον Γιώργο Κοντραφούρη να παίζει με το Hammond του για ευχαρίστηση και διασκέδαση. Groovy υλικό με το hammond σε πρώτο πλάνο.

 


Baby Trio: George Kontrafouris, Hammond – Vassilis Podaras, drums – Konstantinos Stouraitis, guitar.

 


 

Τζαβάρας/Πόγκας


Ο Μελέτης Πόγκας (κιθάρες, φωνή) και ο Βασίλης Τζαβάρας (κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνή) παρουσιάζουν ένα live με τίτλο «Tangled up in blue», συνδυάζουν τις επιρροές τους (Django Reinhardt, Fats Waller, Robert Johnson, Blind Blake, Sonny Boy Williamson, Tom Waits, Bod Dylan κ.α.) και παίζουν swing, blues καθώς και τραγούδια των Take The Money and Run.
Οι δυο μουσικοί μέλη της αθηναϊκής blues-jazz σκηνής από το 1995 με το συγκρότημα Take The Money and Run (με τους οποίους έχουν εκδώσει 2 CD – “How the story goes” και  “Live aged 15 years”)  παίζουν συστηματικά ως ντουέτο τα τελευταία 2 χρόνια.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
Οι Acid Baby Jesus live στο An Club
05.12.2016 12:13
Ο Κορμοράνος παρουσιάζει στο An Club τους Acid Baby Jesus για ένα live την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
Οι N' Eirini live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
23.08.2016 14:06
Οι “N' Eirini” παρουσιάζονται σε ένα ατμοσφαιρικό live στο ιδιαίτερο φουαγιέ στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, στις 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης και το Baby Trio στο Τρένο στο Ρουφ
07.03.2016 15:14
Ο Γιώργος Κοντραφούρης και το Baby Trio θα εμφανιστούν για μία jazz βραδιά το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 21:30, στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ.