Το θέατρο Επί Κολωνώ φιλοξενεί στη Σκηνή Φουαγιέ την περίοδο της φετινής άνοιξης, καλλιτέχνες από τον μουσικό και θεατρικό χώρο σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα: το U-TURN.

Baby Trio & Τζαβάρας/Πόγκας

Κυριακή 13 Μαΐου στο θέατρο Επί Κολωνώ

Ο Γιώργος Κοντραφούρης (μουσικός με διεθνή καριέρα και μάλλον η κορυφαία και η πιο ανήσυχη φυσιογνωμία της γενιάς του στον χώρο της ελληνικής jazz) καταφέρνει με όχημα το Baby Trio να κατακτήσει μια εντελώς προσωπική «γλώσσα» στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το Hammond organ.

Απολαυστική, νεο-ρετρό jazz με τον Γιώργο Κοντραφούρη να παίζει με το Hammond του για ευχαρίστηση και διασκέδαση. Groovy υλικό με το hammond σε πρώτο πλάνο.

Baby Trio: George Kontrafouris, Hammond – Vassilis Podaras, drums – Konstantinos Stouraitis, guitar.

Τζαβάρας/Πόγκας

Ο Μελέτης Πόγκας (κιθάρες, φωνή) και ο Βασίλης Τζαβάρας (κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνή) παρουσιάζουν ένα live με τίτλο «Tangled up in blue», συνδυάζουν τις επιρροές τους (Django Reinhardt, Fats Waller, Robert Johnson, Blind Blake, Sonny Boy Williamson, Tom Waits, Bod Dylan κ.α.) και παίζουν swing, blues καθώς και τραγούδια των Take The Money and Run.
Οι δυο μουσικοί μέλη της αθηναϊκής blues-jazz σκηνής από το 1995 με το συγκρότημα Take The Money and Run (με τους οποίους έχουν εκδώσει 2 CD – “How the story goes” και  “Live aged 15 years”)  παίζουν συστηματικά ως ντουέτο τα τελευταία 2 χρόνια.