Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιάννης Κυρατσός στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Κυρατσός στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Κυρατσός, τρία χρόνια μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρουσιάζει το νέο του δίσκο “Κλείνω τα μάτια να δω” που κυκλοφορεί από την ...

εταιρεία Polytropon. Μία βραδιά που θα διαφέρει από οτιδήποτε άλλο είδατε μέχρι τώρα από το συγκεκριμένο τραγουδοποιό. Ανανεωμένη σύνθεση μελών, καθώς και πλήρης μουσική ανανέωση είναι τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου live την Πέμπτη 10 Μαιου, που θα γεμίσει το Club του Μύλου με δυνατές κιθάρες, καταιγιστικούς ρυθμούς και μοναδική ατμόσφαιρα. Αρκεί να είστε παρόντες!

 

 

Μαζί του:


Dani Joss: Κιθάρα
Κώστας Χαντάβας: Κιθάρα
Αντώνης Βέλλιος: Πλήκτρα
Γιάννης Μπέλλος: Μπάσο
Λάζαρος Πλιάμπας: Τύμπανα
Απόστολος Σιώπης: Ήχος
 

Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός ζωντανά στον Ιανό
25.05.2016 13:14
Επειδή οι καλές παρέες κρατάνε στο χρόνο, η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός, έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 120 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώνουν τις μουσικές τους για τρίτη χρονιά και συναντιούνται στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 3 Ιουνίου 2016 σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.
Καλλιθέα: Ο Φοίβος Δεληβοριάς με νέο δίσκο στο club του Μύλου
30.11.2015 10:13
Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μιαν εποχή που τελειώνει και μιαν άλλη που έρχεται. Και το αποτέλεσμα είναι μια «Καλλιθέα». Τίτλος του νέου του δίσκου αλλά και της νέας του παράστασης, που θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στο club του Μύλου.