Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

The Beauties and the Beast στο Club του Σταυρού του Νότου

The Beauties and the Beast στο Club του Σταυρού του Νότου

Μετά την πρώτη τους επιτυχημένη εμφάνιση στη Γλυφάδα, οι "The Beauties and the Beast", ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ροκ συγκρότημα ,

σαλπάρουν για το Σταυρό του Νότου με τις βαλίτσες τους γεμάτες rock ‘n’ roll, disco, pop, funk επιτυχίες από τα 80s μέχρι σήμερα, αλλά και μέρος της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς που βρίσκεται ακόμα στο στούντιο .

 

 

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τη Marilena Animado στη φωνή , το Μάριο Γεροτόλιο στην κιθάρα, τον Giuliano Jk στο μπάσο και στη φωνή, τον Κωστάμο Γιακουμή στα τύμπανα, τον Άρη Παπίδα στα πλήκτρα, ενώ στη σκηνή θα ταξιδέψει και ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Παπαδημητρίου (guest vocals). Το στοιχείο του συγκροτήματος είναι η έντονη ενέργεια, οι εκρήξεις και η ακαταμάχητη επιθυμία που προκαλεί για χορό! Join us as a beauty or as a beast!

Σχετικές ειδήσεις
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Η Ευτυχία Μητρίτσα ξανά στον Σταυρό του Νότου Club
02.03.2016 15:04
Η Ευτυχία Μητρίτσα μετά από μια επιτυχημένη εμφάνιση στο Club του Σταυρού του Nότου (στις 26.2), επιστρέφει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, για ακόμα μια βραδιά στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.
Κίτρινα Ποδήλατα: 3 μοναδικές ηλεκτρικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 13:53

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, στο club του Σταυρού του Νότου!
Οι Εκμέκ live στο Σταυρό του Νότου Club
07.12.2015 12:18
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα πιο δυναμικά και εξωστρεφή ελληνικά συγκροτήματα, γνωστοί για την ιδιαιτερότητα των εμφανίσεων τους, έρχονται στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για μια μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου.