«Της γης το μυστικό» μας καλούν να μάθουμε ο Λαμιώτης τραγουδοποιός Βαγγέλης Καζαντζής με τη νεαρή ερμηνεύτρια Μαρίνα …

Δακανάλη, οι οποίοι ανεβαίνουν στη γνώριμη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, για δύο ακόμη Τετάρτες, έχοντας μαζί τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς τραγουδοποιών, έχοντας στις αποσκευές του τον πρώτο του δίσκο «Της Γης το Μυστικό», σε στίχους Γιώργου Γκώνια και προετοιμάζοντας ήδη τον δεύτερο. Η Μαρίνα Δακανάλη έχει καταξιωθεί ως η βασική συνεργάτιδα του Σωκράτη Μάλαμα, και οι ερμηνείες της είναι μεστές και αισθαντικές.

Στις 2 Μαΐου το σκηνικό αλλάζει με τη στεντόρεια ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα, για να κλείσει στις 9 Μαΐου με τη αέρινη παρουσία της Λιζέτας Καλημέρη και του Παναγιώτη Παπαϊωάννου.

Μία γιορτή ηχοχρωμάτων, αισθαντικών ερμηνειών και ζωηρών ενορχηστρώσεων σε ένα πρόγραμμά όπου θα ακουστούν τα τραγούδια του πρώτου δίσκου του Βαγγέλη Καζαντζή «Της Γης το Μυστικό», ενώ δε θα λείψουν και οι διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια των Χαΐνηδων, Χειμερινών Κολυμβητών, Σωκράτη Μάλαμα, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων, όμορφα μπλεγμένα σε μία ανοιξιάτικη σονάτα που θα συναρπάσει.

Παίζουν οι μουσικοί:

Νίκος Γύρας: ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ούτι
Νίκος Παραουλάκης: νέι, φλογέρες, γκάιντα
Επίκουρος Τριανταφυλλίδης: βιολί
Άρης Κονιδάρης: μπάσο
Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα

Επιμέλεια: Γιώργος Γκώνιας // Φωτογραφία: Κωστής Βάγιας

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/5: Γιώτα Νέγκα
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5: Λιζέτα Καλημέρη και του Παναγιώτης Παπαϊωάννου