Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Los maestros de Tango II

Los maestros de Tango II

Το 9ο Φεστιβάλ ΤangoGreece παρουσιάζει το χορευτικό υπερθέαμα «Los maestros de Tango II» που θα πραγματοποιηθεί στις

11 και 12 Μαΐου 2012.

 


Το χορευτικό υπερθέαμα «Los Maestros de Tango II» που πέρσι μάγεψε το αθηναϊκό κοινό επανέρχεται για δυο μόνο παραστάσεις στον Πολυχώρο Star Salsa στις 11 και 12 Μαΐου. Την παράσταση απαρτίζουν τα οχτώ διεθνούς φήμης ζευγάρια Αργεντίνων χορευτών (Maestros) Julio Balmaceda/Agustina Berenstein, Daniel Nacucchio/Cristina Sosa, Ruben/Sabrina Veliz, Mariano Otero/Alejandra Heredia, Gabriel Marino/Elli Karadimou, Fabian Ballejos/Gina Nikolitsa, Rojer Salazar/Cristina Sarioglou και Rodrigo Palacios/Agustina Berenstein.

 

 


Κάθε χρόνο, περιοδεύουν σε Ευρώπη, Αμερική και Άπω Ανατολή. Το περιοδικό Tangauta τους έχει ονομάσει «Γκολοντρίνας» - τα «Χελιδόνια» από το Μπουένος Άιρες. Οι «Los Maestros de Tango» επιδεικνύουν την τέχνη τους σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό κοινό – το κοινό των 200 φεστιβάλ τάνγκο που γίνονται αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο. Την  φήμη τους την κερδίζουν τόσο από τους αφοσιωμένους λάτρεις  όσο και  από τους απλούς θεατές   γιατί κατορθώνουν να μεταδώσουν την μαγεία και το πάθος του αργεντίνικου τάνγκο.

 

 


H υπόθεση της παράστασης μας μεταφέρει σε μία παραδοσιακή βραδιά χορού (μιλόνγκα), στο Μπουένος Άιρες, όπου οι θεατές και οι χορευτές συνυπάρχουν σε ένα διαδραστικό δρώμενο με πολύ τάνγκο!

 

Σχετικές ειδήσεις
Χορευτικό αφιέρωμα στον Σούμπερτ από το Μικροσκοπικό Θέατρο
09.02.2017 13:29
Ένα χορευτικό αφιέρωμα στη μουσική του Φραντς Σούμπερτ θα παρουσιάσει το Μικροσκοπικό Θέατρο κάθε Σάββατο από τις 18 Φεβρουαρίου ως την 1 Απριλίου, υπό την αιγίδα της αυστριακής πρεσβείας.
Tango love stories στο Θέατρο Παλλάς
17.01.2017 11:44
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
Η Julia Gorin και ο Jonatan Baez με την Orquesta Pasional στο Half Note
16.11.2016 16:14
Φλογερό tango με ένα παθιασμένο ζευγάρι Αργεντίνων χορευτών και την εξαιρετική ορχήστρα τους. Οι εκπληκτικοί χορευτές του tango Julia Gorin και Jonatan Baez μαζί με την Orquesta Pasional έρχονται στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να μας ταξιδέψουν στην μαγεία και το πάθος του αυθεντικού αργεντίνικου tango.
Tango por Piazzolla από το Tango Acropolis στο Ηρώδειο
01.09.2016 10:52
Το Φεστιβάλ Tango Acropolis παρουσιάζει την παράσταση Tango por Piazzolla, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ηρώδειο.
Tango Seduccion και Tango Revolucion στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
07.03.2016 16:45
Η Gustavo Russo Company παρουσιάζει τις λαμπερές, πρωτοποριακές και αισθησιακές χορογραφίες Tango Seduccion και Tango Revolucion, από τις 20 έως τις 25 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.