Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής Orbital έρχονται στην Αθήνα

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής Orbital έρχονται στην Αθήνα

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα για ένα all-night μοναδικό event που θα σφραγίσει την φετινή χρονιά

Και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012!

 

Σύντομα θα ανακοινωθoύν οι σχετικές πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης, τις τιμές των εισιτηρίων, τον συναυλιακό χώρο και τα ονόματα των special guests!

 

Η απόλυτη χορευτική εμπειρία του καλοκαιριού !

 


Γνωστοί για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals, έρχονται για να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα. 

 

Η εμφάνισή τους θα φιλοξενήσει κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα "Halcyon", "Satan", το theme song της ταινίας "The Saint", "The Box", "Belfast"καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme που όλοι μας χορέψαμε!

 

Οι εξαιρετικοί Special Guests που θα εμφανιστούν στην σημαντικότερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής «from dusk till dawn» θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Σημειώστε από τώρα την ημερομηνία γιατί σε δύο μήνες ακριβώς θα είμαστε όλοι στο dance event του καλοκαιριού!

 

 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» οι Orbital είναι στην λίστα με τους "50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε …όσο ζούμε!"
 

 

Σχετικές ειδήσεις
O Trentemoller επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows!
17.01.2017 15:39
Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής θα εμφανιστεί με την full live band του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Ιερά Οδός) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal).
Ο συνθέτης Vangelis παρουσιάζει τη Rosetta
13.09.2016 11:52
H DECCA ανακοινώνει το νέο άλμπουμ, με τίτλο ‘Rosetta’, από τον θρυλικό συνθέτη και πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής, Vangelis, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την μακροχρόνια αγάπη του για το διάστημα.
Life is now από τον Μιχάλη Δέλτα στην Πειραιώς 260
24.06.2016 15:44
Ο γνωστός συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 το Life is now, ένα σάουντρακ που αντικατοπτρίζει τη σχέση του με το αστικό τοπίο.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!