Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι Vanila Swing στο Half Note Jazz Club

Οι Vanila Swing στο Half Note Jazz Club

To Half Note Jazz Club παρουσιάζει τους Vanila Swing για μία και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη …

3 Μαΐου 2012.


 

 

Οι VanilaSwing δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο 2011 στην Αθήνα και προσφέρουν ζωντανές παραστάσεις που φέρνουν το παρελθόν ξανά στο παρόν. Tα κομμάτια που ερμηνεύουν είναι ένα μείγμα από covers των Chordettes και των καλλιτεχνών της περιόδου, μαζί με remixes μεγάλων σημερινών επιτυχιών, όλα με το στυλ και την ατμόσφαιρα της μαγευτικής εποχής των 40\'s, 50\'s, 60\'s.

 

 

Μετά τις πρόσφατες παραστάσεις στην Αθήναοι Vanila Swing είναι έτοιμοι να γοητεύσουν το ευρωπαϊκό κοινό στην μεγάλη σκηνή! Οι Vanila Swing εκπληρώνουν με επιτυχία όχι μόνο ένα μοναδικό ήχο αλλά προσφέρουν ένα ανυπέρβλητο θέαμα , συνοδεύοντας πραγματικές νύχτες απόλαυσης.

 

 

Λήδα Αγγελάκη: τραγούδι
Wiveca Hartmann: τραγούδι
Παναγιώτης Παπαπορφυριου: κιθάρα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Γιώργος Δελλής: πλήκτρα
Δημήτρης Καραγιάννης: σαξόφωνο
Δημήτρης Χριστοδουλάκης: τύμπανα

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Zora Young και ο Matthew Skoller στο Half Note Jazz Club
18.01.2017 13:46
Η μοναδική Zora Young, μια από τις σημαντικότερες και ιστορικές φωνές του σύγχρονου Chicago Blues, επιστρέφει δριμύτερη μετά από πολλά χρόνια στην χώρα μας για μια σειρά νέων εμφανίσεων στην σκηνή του Half Note Jazz Club, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, τον κορυφαίο αρμονικίστα Matthew Skoller και την εξαίσια μπάντα του.
Robyn Bennett και Bang Bang live στο Half Note
14.12.2016 14:50
Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η μοναδική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και performer Robyn Bennett επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη μαζί με το εκρηκτικό γκρουπ της Bang Bang στη σκηνή του Half Note Jazz Club, στο πιο «καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Οι Vanila Swing live στο Maamaya
10.03.2016 14:50
Το Maamaya υποδέχεται τους Vanila Swing το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 σε ένα άκρως δυναμικό live γεμάτο χορευτική διάθεση!