Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Εφιάλτης μιας δεξίωσης: Μια παράσταση της Ζωής Ξανθοπούλου στο Βρυσάκι

Ο Εφιάλτης μιας δεξίωσης: Μια παράσταση της Ζωής Ξανθοπούλου στο Βρυσάκι

Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» στην Πλάκα παρουσιάζει την παράσταση της Ζωής Ξανθοπούλου με τίτλο «Ο Εφιάλτης μιας δεξίωσης»

από τις 26 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου.

 

 

Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης, σ έναν αόριστο χρόνο και τόπο, οι καλεσμένοι διακατέχονται από έναν αλλόκοτο φόβο ενός μελλοντολογικού εφιάλτη. Πρόκειται για προαίσθημα, για όνειρο, για πλεκτάνη ή μια πραγματικότητα που ηθελημένα αγνοούν; Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει μια εμμονή;

 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Κείμενο /σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου
Επιμέλεια γραφιστικών: Γιώργος Καραχρήστος
Παίζουν: Ζωή Γανωτή, Σταύρος Δάλκος, Σταύρος Μπαφέτης, Αλεξάνδρα Χασάνι

Με την υποστήριξη της Αθηναϊκής Μυθοποιίας
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Το ζευγάρι της χρονιάς, του Γιάννη Ξανθόπουλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
27.12.2016 11:28
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει από τις 16 Ιανουαρίου 2017 το έργο του Γιάννη Ξανθόπουλου, Το ζευγάρι της χρονιάς (Το ξόρκι ενός εφιάλτη).
Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault
14.11.2016 11:50
Η μουσική παράσταση “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης”, σε σκηνοθεσία Αλέξη Βιδαλάκη, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault, από τις 25 Νοεμβρίου 2016.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.
Το αταίριαστο ζευγάρι, του Νιλ Σάιμον στο Θέατρο Αλκμήνη
01.03.2016 10:58
«Το αταίριαστο ζευγάρι» του Νιλ Σάιμον, σε μετάφραση – απόδοση Ζωής Ξανθοπούλου, Έφης (Ρόμπιν) Χαστά και σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, ανεβαίνει στο θέατρο «Αλκμήνη», από τις 12 Μαρτίου, κάθε Σάββατο στις 18:30 & Κυριακή στις 21:30.