Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Φένια Παπαδόδημα and Delos Project στο Half Note Jazz Club

Φένια Παπαδόδημα and Delos Project στο Half Note Jazz Club

Η πολυτάλαντη Φένια Παπαδοδημα, ηθοποιός , σκηνοθέτης και τραγουδίστρια εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Half Note και παρουσιάζει το νέο της

project Delos βασισμένο σε δικά της τραγούδια. Η Φένια Παπαδόδημα  εμπνεύστηκε το Photini’s Delos από τα μουσικά τοπία της Ανατολής και της Δύσης. Στοιχεία αφρικάνικης, ινδικής και παραδοσιακής ελληνικής μουσικής συνοδεύουν αρμονικά αγγλικούς, γαλλικούς και ελληνικούς στίχους. Τα έντονα αρώματα της Ανατολής αναδεικνύονται μέσα από την πρόσμειξή τους με το συναίσθημα των αφρικάνικων μπλουζ, του γκόσπελ και του afrobeat. Οι στίχοι μας μιλούν για την εμπειρία του χρόνου.

 

Οι διαστάσεις του αλλάζουν μέσα από την επαφή μας με τη φύση και τις αναμνήσεις μας. Οι μελωδίες του “Photini’s Delos” μας οδηγούν σε μαγικές περιπλανήσεις, μέσα από το δρόμο του διαλογισμού. Στις 23 και 24 Απριλίου, στο HALF NOTE, η Φένια Παπαδόδημα με τους Delos Project μας καλούν σε ένα νέο ταξίδι, στο πλαίσιο του επικείμενου δίσκου τους, με τίτλο “Photini’s Delos”.

 

 

Φένια Παπαδόδημα: τραγούδι & σύνθεση
Γιώργος Παλαμιώτης: ηλεκτρική κιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος:βιολί
Άγγελος Πολυχρόνου a.k.a. Anjo: κρουστά
Λευτέρης Χαβουτσάς: ούτι
Χάρης Χαραλάμπους: ηλεκτρικό μπάσο
Κωστής Κοπανάρης: κρουστά
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Half Note
13.01.2016 11:55
O Γιώργος Χατζηνάσιος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εμφανίζεται στην ιστορική σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο ξεχωριστές παραστάσεις με τίτλο «Ένα πιάνο δύο φωνές», την Πέμπτη 21 και τη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
DIVINAS & Co! για μια Χριστουγεννιάτικη ρετρό αποπλάνηση στο Half Note
17.12.2015 17:14
Το εκπληκτικό τρίο των DIVINAS έρχονται με το δυναμικό κουαρτέτο τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Πέμπτη 24 έως και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο Half Note Jazz Club!