Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

GBOB Greece: Ο τελευταίος προκριματικός γύρος

GBOB Greece: Ο τελευταίος προκριματικός γύρος

Στο Κ44 θα πραγματοποιηθεί o τέταρτος και τελευταίος προκριματικός γύρος του Παγκόσμιου Μουσικού Πρωταθλήματος GBOΒ στην Ελλάδα

την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012.    

 

 

To GLOBAL BATTLE OF THE BANDS (GBOB), είναι η πρώτη και μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για εκείνους που τους αρέσει να ακούνε ή να παίζουν μουσική ζωντανά.

 


Στους κόλπους της κοινότητας φιλοξενείται το μοναδικό παγκόσμιο και ανεξάρτητο “battle of the bandsμουσικό πρωτάθλημα του πλανήτη μας!

 


30 χώρες και από τις 5 ηπείρους του κόσμου συμμετέχουν το 2012, καθεμία με το δικό της εθνικό πρωτάθλημα.
 

 

Ο νικητής κάθε χώρας προκρίνεται απευθείας στον Παγκόσμιο Τελικό με έπαθλο το “χρυσό Go for the Gold τρόπαιο και πακέτο αμοιβών 100.000$” για τον τίτλο της Νέας Καλύτερης Μουσικής Μπάντας στον Κόσμο!

 

 


Δέκα νέες μπάντες σε δικές τους αυθεντικές συνθέσεις και ανεξάρτητα από είδος μουσικής, μπαίνουν στις μάχες του 4ου γύρου του Ελληνικού GBOB, που θα πραγματοποιηθεί την:
 

 

Το κοινό ψηφίζει ζωντανά τους καλύτερους που θα περάσουν κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό! Εσύ θα λείπεις;
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Δημήτρης Λάππας, Κώστας Γεράκης και Σεμέλη Παπαβασιλείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
05.12.2016 11:17
"3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!" είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος του Δημήτρη Λάππα, του Κώστα Γεράκη και της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που ξεκινά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016.
Οι πόλεις της μουσικής, η ΚΟΑ σε μια συναυλία αφιέρωμα στη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 17:26
Τέταρτος σταθμός στο μουσικό χάρτη του φετινού θεματολογικού κύκλου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Οι πόλεις της μουσικής» είναι η Βιέννη, η, επί χρόνια, ευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» της μουσικής.
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Sette Donne Dell' Opera: Ρεσιτάλ όπερας στη Μουσική Βιβλιοθήκη
13.05.2016 12:37
Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ όπερας από τη σοπράνο Χριστίνα Τσιμπρή και τον πιανίστα Γιάννη Τσανακαλιώτη.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».