Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ανάμεσά μας, Να δείξουμε τι κρύβουμε μέσα μας στο ACS Art Center στο Χαλάνδρι

Ανάμεσά μας, Να δείξουμε τι κρύβουμε μέσα μας στο ACS Art Center στο Χαλάνδρι

Η γαλλική ομάδα χορού DK-BEL και οι μουσικοί Τρύφων Κουτσουρέλης και Παντελής Γκέρτσος παρουσιάζουν την παράσταση

«Ανάμεσά μας, Να δείξουμε τι κρύβουμε μέσα μας» («Αναμεσά μας, making the inside visible») στο ACS Art Center στο Χαλάνδρι στις 25 Απριλίου 2012 στις 20.00 (επίσημη πρεμιέρα) αλλά και στις 26 Απριλίου στις 20.30 (παράσταση ανοιχτή στο κοινό).

 

 

Η ομάδα DK-BEL έχει την ιδιαιτερότητα να αποτελείται από ανθρώπους με κινητικά προβλήματα αλλά και ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σωματικό πρόβλημα. Το αποτέλεσμα της ομάδας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αξίζει προσοχής.

 

Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco και της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα

 

Χορογραφία:
Corinne Faure – Grise & Sophie Bulbulyan

Μουσική:
Τρύφων Κουτσουρέλης

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Cementary, από την Πατρίτσια Απέργη στη Στέγη
07.02.2017 15:48
Πώς μπορεί να επανακατοικηθεί η πόλη; Πώς ανακυκλώνουν την πόλη οι άστεγοι, χρησιμοποιώντας τα «νεκρά» σημεία της, τα κενά ανάμεσα σε δύο κτίρια, τους χώρους κάτω από μια γέφυρα; Πώς ένα είδος χορού, που πάει κόντρα στο ανθρώπινο σώμα και την οργανικότητά του, μπορεί μέσα από τον πόνο να γεννήσει ομορφιά; Πώς μπορεί μια κοινωνία, που λόγω κρίσης λειτουργεί κόντρα στην ανθρώπινη φύση, να παράγει ομορφιά, λυρισμό, να ξυπνήσει την αισιόδοξη πλευρά μας;
Scratch, performance από την ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum
01.12.2016 17:27
Η ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum παρουσιάζει την performance, Scratch, στο χώρο DanceVacuum – Centre of Performing Arts, στο Χαλάνδρι.
Galtuk, το τσίρκο Fiesta Escenica από την Ισπανία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
18.11.2016 13:03
Ένα φαντασμαγορικό show, μια παράσταση μοναδική, που κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγάλες παραγωγές της Walt Disney ή του Cirque du Soleil, με 25 καλλιτέχνες διαφορετικών εθνικοτήτων επί σκηνής, όπου η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με τον χορό, το θέατρο, την παντομίμα.
Ανάμεσα, από την ομάδα χορού Vis Motrix στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
02.08.2016 10:29
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, θα παρουσιαστεί η παράσταση Ανάμεσα από την ομάδα χορού Vis Motrix, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.