Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Δώρα για τον Αγιο Βαλεντίνο

Δώρα για τον Αγιο Βαλεντίνο
Πρωτότυπες ιδέες για δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Από το Πωλητήριο του οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν καρδιές αλλά και αντικείμενα εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική τέχνη.

Πρωτότυπες ιδέες για δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Από το Πωλητήριο του οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν και να χαρίσουν στο αγαπημένο τους πρόσωπο καρδιές, αλλά και αντικείμενα εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική τέχνη.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται: Καρδιές από ασήμι και ασήμι οξειδωμένο (Δημιουργίες Minas), καρδιές από ρίζα κοραλλιού σε δύο μεγέθη (δημιουργίες της Έλενας Βότση).

Επίσης: κεραμικές χειροποίητες μπάλες εμπνευσμένες από την αρχαία ελληνική τέχνη και χειροποίητες φιγούρες (Ερωτας-Ιμερος-Πόθος) σε επιζωγραφισμένο πηλό δημιουργίες του Θωμά Κοτσιγιάννη.

Οι τιμές των δώρων του Αγίου Βαλεντίνου κυμαίνονται από 58 έως 250 ευρώ.

Info
Νεοφύτου Δούκα 4 Αθήνα
Τηλ: 210 7228321-3

 

 

Σχετικές ειδήσεις
“Αi Weiwei at Cycladic”: η έκθεση έως τέλος Οκτωβρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
13.10.2016 16:51
Mέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα διαρκέσει η έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic» που έχουν επισκεφθεί χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Για να διευκολύνει τους επισκέπτες του, το Μουσείο, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, θα διευρύνει το ωράριό του μέχρι τις 20.00 (10.00-20.00) ενώ την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου θα παραμείνει ανοιχτό 10.00-17.00.
Ai Weiwei at Cycladic: Aντικείμενα εμπνευσμένα από την έκθεση στο Cycladic Shop
31.08.2016 17:12
Με αφορμή την έκθεση ««Ai Weiwei at Cycladic» που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, το Cycladic Shop φιλοξενεί μια νέα συλλογή αντικειμένων, εμπνευσμένων από την έκθεση αλλά και ευρύτερα από το έργο, τη ζωή και τη δράση του δημοφιλούς Κινέζου καλλιτέχνη και ακτιβιστή.
O Ai Weiwei με τη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
19.05.2016 15:12
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανακοίνωσε την έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic». Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση έργων του καλλιτέχνη στην Ελλάδα, καθώς και για τη μοναδική έκθεσή του που φιλοξενείται σε αρχαιολογικό μουσείο παγκοσμίως μέχρι σήμερα.
Ai Weiwei at Cycladic: έκθεση του Ai Weiwei στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
06.04.2016 17:02
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic». Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση έργων του καλλιτέχνη στην Ελλάδα, καθώς και για τη μοναδική έκθεσή του που φιλοξενείται σε αρχαιολογικό μουσείο παγκοσμίως μέχρι σήμερα.
Αrticulations: έκθεση του Χρήστου Παπλωματά στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη
23.03.2016 11:19
Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στο πλαίσιο του κύκλου εκθέσεων Αναζητήσεις στην Ύλη φιλοξενεί την έκθεση του Χρήστου Παπλωματά, με τίτλο “Articulations”. Οι εκθέσεις αυτές οργανώνονται και φιλοξενούνται στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, με στόχο την παρουσίαση και την ανάδειξη καλλιτεχνών από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design.