Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Bar Theatre: Το παιχνίδι από την ομάδα θεάτρου Δυο Συν στο Επί Κολωνώ

Bar Theatre: Το παιχνίδι από την ομάδα θεάτρου Δυο Συν στο Επί Κολωνώ

Η θεατρική ομάδα «δυο συν», μετά την επιτυχημένη περσινή της περιοδεία σε μπαρ της περιφέρειας με την παράσταση

«η και ο», ανεβάζει την νέα παραγωγή της με τίτλο «Το παιχνίδι», για 3 μόνο παραστάσεις στη Σκηνή Φουαγιέ του Επί Κολωνώ στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2012.

 

Μερικά λόγια για το έργο:


Μια κωμωδία για τις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων. Το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ζευγαριού έχει μειωθεί. Η επιθυμία τους να ανανεώσουν την σχέση, τους οδηγεί σε ένα μπαρ όπου και βρίσκονται να παίζουν, καθοδηγούμενοι από τον Κύριο Χ, το παιχνίδι "δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις" ένα παιχνίδι σχέσεων με σκοπό την ανανέωση. Εκ πρώτης φαίνεται αθώο, όσο περνάει η ώρα όμως τα πράγματα δυσκολεύουν… οι θεατές θα αποφασίσουν για το μέλλον της σχέσης των δυο ηρώων. 


 
 

ΔΙΑΝΟΜΗ


Άνδρας: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Γυναίκα: Χριστίνα Κουλουμπή
Χ:  Άγγελος Χατζάς
DJ: Ηρακλής Ντουλάκης

 

Στα βίντεο της παράστασης παίρνουν μέρος οι:
Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Γερονυμάκης, Σοφία Γιανικοπούλου, Δημήτρης Κουμπής

 


 
 
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Σκηνοθεσία – Επιμέλεια κειμένου: Σαμψών Φύτρος
Κείμενο: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Μουσική Επιμέλεια: Ηρακλής Ντουλάκης, Σαμψών Φύτρος
Κίνηση: ‘Αρτεμις Ιγνατίου
Εικαστική Επιμέλεια: ομάδα θεάτρου «δυο συν»
Φωτογραφίες παράστασης: Θεόδωρος Μωραΐτης
Σχεδιασμός αφίσας - βίντεο: Ηρακλής Ντουλάκης
Δημόσιες Σχέσεις/Οργ. περιοδείας: Γιούλη Τσαγκαράκη

 

 

Σχετικές ειδήσεις
H Χαμένη Αθωότητα της Άννας Φρανκ, από την Ομάδα Entremosotros
03.01.2017 13:37
Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν στo πλαίσιο του θεσμού Ανοιχτό Θέατρο, την παράσταση «H Χαμένη Αθωότητα της Άννας Φρανκ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλούχου από την Θεατρική Ομάδα Entremosotros - Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης.
Η Αγγελική, από τους Fly Theatre επιστρέφει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
26.10.2016 14:52
Mετά τη συμμετοχή τους, για πέμπτη φορά, στην παράσταση «Μαγικός Αυλός» του Σάιμον Μακ Μπέρνυ, ιδρυτή της ομάδας Complicite, οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) επέστρεψαν από το Λονδίνο στην Αθήνα με το έργο τους “Αγγελική”, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δώμα του Θέατρου του Νέου Κόσμου την περσινή χρονιά και επιστρέφει από τις 11 Νοεμβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον Κάτω Χώρο του ίδιου Θεάτρου
Το τσίμπημα της σφήκας από την ομάδα Rapel στο Θέατρο Επί Κολωνώ
30.09.2016 14:58
Σε συνέχεια των παραστάσεων που δόθηκαν στο πλαίσιο του Off-Off Athens Festival και έπειτα από τη διάκρισή της, η παράσταση «Το τσίμπημα της σφήκας» της ομάδας Rapel, σε σκηνοθεσία Ισμήνης Πρωίου, επιστρέφει στο BlackBox του Θεάτρου Επί Κολωνώ από τις 14 Οκτωβρίου.
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».