Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Μαζί: Ένα διαδραστικό - θεατρικό event του Γιώργου Νανούρη στο M art Space

Μαζί: Ένα διαδραστικό - θεατρικό event του Γιώργου Νανούρη στο M art Space

Ο Γιώργος Νανούρης παρουσιάζει στο M art Space ένα διαδραστικό – θεατρικό event με τίτλο «Μαζί» από τις

27 Απριλίου και για ένα μήνα.


Τι και πόσα θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αν αποφασίζαμε να ενώσουμε αληθινά τις δυνάμεις μας;


 

Ο Γιώργος Νανούρης «εκτίθεται» στο χώρο Τέχνης Μ αrt Space σε ένα διαδραστικό–θεατρικό event, στο οποίο η συμμετοχή του κοινού είναι απολύτως αναγκαία μιας και οι ίδιοι οι θεατές -ακολουθώντας οδηγίες- θα βοηθούν και θα χειρίζονται τα φώτα και τον ήχο για να φτιάξουν επί τόπου εικόνες ενώ ταυτόχρονα θα αποτελούν και οι ίδιοι ζωντανό μέρος του εικαστικού χώρου.

 

Ένα χειροποίητο project με παιχνιδιάρικη διάθεση, σαν μια πρόβα για το πόσα μπορούμε να κάνουμε αν επιτέλους αποφασίσουμε να δράσουμε, έστω και για μια φορά, ΜΑΖΙ.
 
 


Σκηνοθεσία, παρουσίαση: Γιώργος Νανούρης

Σχετικές ειδήσεις
Αφέντης και Δούλος, σε σκηνοθεσία Γ. Νανούρη στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
07.02.2017 17:15
Ο Γιώργος Νανούρης διασκευάζει και σκηνοθετεί το διήγημα του Λέοντος Τολστόι “Αφέντης και Δούλος” με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο ρόλο του Αφέντη και τον ίδιο στο ρόλο του Δούλου, το οποίο ανεβαίνει από τις 20 Φεβρουαρίου 2017 στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.
04.01.2017 14:32
Οι Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά από 3 χρόνια συνεργασίας στο ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ, ενώνουν δυνάμεις, χιούμορ και φαντασία και παρουσιάζουν από τις 20 Ιανουαρίου -και κάθε Παρασκευή και Σάββατο - στο θέατρο Άβατον , την παράσταση «JERONIMO SPACE:το κυνήγι των Σούσι».
Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο: Το Μουσείο Μπενάκη υποδέχεται το Εθνικό Θέατρο
17.10.2016 16:31
Το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δράση, με τίτλο «Από την σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο», όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μια εντελώς διαφορετική μουσειακή περιήγηση.
Η Κατερίνα του Γιώργου Νανούρη στο Θέατρο Εγνατία
07.09.2016 16:29
Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για 2 συνεχόμενες χρονιές στην Αθήνα ! Στο θέατρο Εγνατία , από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, για δέκα μόνο παραστάσεις.
Μετάξι: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας
04.08.2016 17:14
Η καλλιτεχνική ομάδα «Δρώσα Τέχνη» σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Ο Θίασος των Ονείρων» παρουσιάζουν το «Μετάξι», ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας, την Κυριακή 7, Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 9.15 μ.μ, στην εσωτερική αυλή του Μεταξουργείου «Χρυσαλίς» στη Γουμένισσα.