Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

6th International Athens Tattoo Convention στο Κλειστό Φαλήρου

6th International Athens Tattoo Convention στο Κλειστό Φαλήρου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo και στα πρότυπα των

μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνει το 6o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (6th Athens Tattoo Convention), στην Αθήνα στις 11, 12 & 13 Μαΐου 2012 στο Κλειστό Φαλήρου [Tae Kwon Do], Ολυμπιακά ακίνητα.

 

 

Μετά την αθρόα περσινή προσέλευση όπου περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες βρέθηκαν στους χώρους του, φέτος το Festival θα πραγματοποιηθεί σε καινούργιο, μεγαλύτερο και ενιαίο χώρο σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας. Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α.

 

 


Φέτος το festival θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, ένας εκ των oποίων είναι ο Carlos Rojas.

 


Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

 

 

Το πρόγραμμα του festival θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… Body Painting Show, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of the Show, Graffiti Show, Bike & Skate show, Bondage Show, Acrobatics, Capoeira Show.

 


Επίσης, θα πραγματοποιηθούν live & dj set τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
1η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair
30.11.2016 13:54
Το όραμα της δημιουργίας και καθιέρωσης μίας καινούργιας, πρωτοποριακής και πολυδιάστατης Art Fair, λαμβάνει χειροπιαστή μορφή με την υλοποίηση της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016.
Παιχνίδια του χρόνου: έκθεση της Βάλης Κολοτούρου στη Δημοτική Πινακοθήκη Π. Φαλήρου
23.06.2016 10:49
Ακριβώς μετά από έναν χρόνο από την μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, η Βάλη Κολοτούρου επιστρέφει στην Ελλάδα για μια νέα έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Π. Φαλήρου, με τίτλο "Παιχνίδια του χρόνου", δομημένη σε τέσσερεις θεματικές ενότητες.
Art-Athina 2016 στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου - Tae Kwon Do
05.04.2016 15:25
Η Art-Athina, Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης που γιορτάζει φέτος την 21η διοργάνωσή της, θα ανοίξει τις πύλες της στο TaeKwonDo (Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου) την Πέμπτη 26 Μαΐου και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 27 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου.
Η 21η Art Athina τον Μάιο του 2016 στο Κλειστό Π. Φαλήρου
18.03.2016 15:26
Θεσμοθετημένη το 1993 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, η Art-Athina είναι σήμερα μία από τις μακροβιότερες εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα.
UPPER - Contemporary Architecture in Athens: έκθεση του Άγγελου Κωνσταντινίδη στο Booze
08.03.2016 17:04
Το BOOZE μας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “UPPER” Contemporary Architecture in Athens του Άγγελου Κωνσταντινίδη, με την τεχνική Long Exposure [μεγάλος χρόνος έκθεσης με κλειστό διάφραγμα].