Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει το 6ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ με γνωστούς και σημαντικούς μουσικούς από τις 19 Απριλίου 2012. Η αυλαία του τζαζ δεκαημέρου ανοίγει με τον Γιώργο Ψυχογιό ο οποίος θα εμφανιστεί με το τρίο του και καλεσμένους στις 19 και 20 Απριλίου 2012.

Ο μοναδικός πιανίστας, συνθέτης και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός μαζί με τους Χρήστο Ασωνίτη στα τύμπανα και Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, σε δυο μοναδικές βραδιές, στις 19 και 20 Απριλίου, στην πιο αγαπημένη jazz σκηνή της πόλης, στο Half Note Jazz Club. 

Δυο αναπάντεχες παραστάσεις, από έναν ανεπανάληπτο μουσικό που θα έχουμε τη χαρά να τον ακούσουμε και στο πιάνο και στο ακορντεόν (άλλο ένα όργανο που αγαπάει πολύ και το χειρίζεται ως δεξιοτέχνης) μαζί με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους!

Στο πάνω από δύο ώρες πρόγραμμα, το κοινό θα ακούσει επιλεγμένα κομμάτια και από τους τρεις δίσκους του Γιώργου Ψυχογιού, “Ressurection”, “Love Obsession” και το ολοκαίνουργιο masterpiece του συνθέτη, “The art of melancholy” που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών της ελληνικής jazz σκηνής. Παράλληλα, θα  απολαύσει ισχυρές δόσεις αυτοσχεδιασμού και διαλόγου ανάμεσα στους μουσικούς, αλλά και αναπάντεχες διασκευές σε αγαπημένα jazz standards και σε μουσικές ταινιών από τον ιταλικό και γαλλικό κινηματογράφο…

Γιώργος Ψυχογιός: πιάνο, ακορντεόν
Χρήστος Ασωνίτης: τύμπανα
Περικλής Τριβόλης: κοντραμπάσο

Μαζί του θα αυτοσχεδιάσουν αγαπημένοι φίλοι και κορυφαίοι μουσικοί:
Γιάννης Κασέτας :Άλτο και βαρύτονο σαξόφωνο
Σώλης Μπαρκή: κρουστά
Γιώργος Ξανθάκος: Τενόρο σαξόφωνο
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο
Νίκος Τερζάκης: Jazz κιθάρα
Μάκης Τσελέντης: Hammond / Organ