Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Ζαφείρης Κουτελιέρης σε Επιτάφιο και Άξιον Εστί στο Badminton

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Ζαφείρης Κουτελιέρης σε Επιτάφιο και Άξιον Εστί στο Badminton

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, στο Θέατρο Badminton, δύο ξεχωριστοί ερμηνευτές, ο λυρικός τραγουδιστής Ζαφείρης Κουτελιέρης και

ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μας καλούν να σκύψουμε με κατάνυξη στο κλίμα των ημερών.

 

 


Οι δύο ερμηνευτές θα ξετυλίξουν, μουσικά, το νήμα της ελληνικής μουσικής παράδοσης, όπως αυτή αποτυπώνεται στον «Επιτάφιο» και το «Άξιον Εστί» των Μίκη Θοδωράκη, Γιάννη Ρίτσου και Οδυσσέα Ελύτη.

 

 


Συνοδευόμενοι επί σκηνής από δεξιοτέχνες μουσικούς, οι ερμηνευτές θα δώσουν τη δική τους, σύγχρονη ματιά σε μελωδίες και κείμενα που επί αιώνες σμίλευσαν και συνεχίζουν να σμιλεύουν το βαθύ ελληνικό αίσθημα.

 

 


Παράλληλα, σ’ έναν διάλογο με το μέλος, το λόγο και την ερμηνεία των δύο ερμηνευτών, χορευτές ζωντανεύουν διαχρονικές εικόνες της παράδοσης με άξονα τα θρησκευτικά έθιμα και το ελπιδοφόρο μήνυμα του Πάσχα.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Λέκκας και η Σαλίνα Γαβαλά στο Half Note Jazz Club
12.01.2017 15:40
Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR. Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο τραγουδιστής Prince
22.04.2016 11:06
Ο Prince, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα, έφυγε σε ηλικία 57 ετών, το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου 2016.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.