Το “Sprite One Shot Festival”, η hip hop διοργάνωση που φέρνει νέους καλλιτέχνες στο μουσικό προσκήνιο, κλείνει τον πρώτο επιτυχημένο

κύκλο συναυλιών με την τέταρτη και τελευταία «μάχη»! Τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου θα αναμετρηθούν στα μικρόφωνα οι MeizFour (Αθήνα), ΤB Law (Αθήνα), Μαύρο Ποινικό (Δράμα), Ντεμοντέ (Αθήνα) και The Dream Τeam (Αθήνα), για την τελευταία θέση που οδηγεί στο μεγάλο τελικό. Οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους και το κοινό θα επιλέξει μέσω ψηφοφορίας το μουσικό σχήμα που θα εντυπωσιάσει περισσότερο με την εμφάνιση και τα τραγούδια του. Εκλεκτός καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο PhyroSun, για να βάλει «φωτιά» στη σκηνή του 7sins.

Ο τρίτος γύρος του “Sprite One Shot Festival”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Απριλίου, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση κοινού ήταν μεγάλη αλλά και η διάθεση των παρευρισκομένων στα ύψη. Περισσότερα από 250 άτομα χειροκρότησαν τους καλλιτέχνες, και ανέδειξαν νικητές με ισοψηφία (!) τους Attackes Raps (Θεσσαλονίκη) και τους Out of Order (Αθήνα). Δίχως δεύτερη σκέψη, η διοργάνωση πέρασε στον τελικό και τα δύο συγκροτήματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία για διάκριση.

Στο “Sprite One Shot Festival” είκοσι hip hop συγκροτήματα ή solo artists διαγωνίζονται σε 5 events και παρουσιάζουν τις δουλειές τους σε 20λεπτα sets. Μοναδικός κριτής είναι το κοινό, το οποίο καλείται να αξιολογήσει τη μουσική τους μέσω ψηφοφορίας που διεξάγεται στο χώρο αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας. Ο μεγάλος νικητής, που θα προκύψει στον τελικό της 29ης Απριλίου, θα αποκτήσει μια κυκλοφορία e-single, videoclip, φωτογραφική και γραφιστική κάλυψη, υποτροφία από το ωδείο Ακρόπολης, studio time, συμβόλαιο management και booking agent.  
Η είσοδος στο 7sins κοστίζει 6 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30. 

Διοργάνωση: Action Εστί