Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Maraveyas Ilegal live στο Σταυρό του Νότου

Maraveyas Ilegal live στο Σταυρό του Νότου

Μετά τις sold out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει για να πραγματοποιήσει έξι

συναυλίες στο Σταυρό του Νότου αμέσως μετά το Πάσχα που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες. Εκεί θα παρουσιάσει τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα» παρέα με την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη από νέους μουσικούς και νέα όργανα μπάντα του, καθώς και με τη συμμετοχή αρκετών παλιών και καινούργιων φίλων μουσικών και τραγουδιστών.

 


 
Αφού περιπλανήθηκε στη Μεσόγειο ως οικοδεσπότης της ομώνυμης τηλεοπτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης, μετά την τεράστια επιτυχία της συναυλίας του στο Fuzz Club που άφησε όσους βρέθηκαν μέσα να ζητούν συνέχεια και όσους δεν κατάφεραν να μπουν να περιμένουν επανάληψη , αλλά και την μίνι sold out περιοδεία του σε άλλες πόλεις της Ελλάδας είτε ως μοναδικός headliner είτε ως καλλιτέχνης του ARK Festival, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στις αθηναϊκές βραδιές, αλλά και στη φιλόξενη σκηνή του Σταυρού του Νότου για τρία διήμερα.

 

 

 

Εκτός από τον Maraveyas Ilegál και την μπάντα του, από τη σκηνή θα κάνουν περάσματα-έκπληξη και μερικοί ξεχωριστοί φίλοι και συνάδελφοι του Κωστή Μαραβέγια, για αυθόρμητες συνεργασίες που θα μείνουν αξέχαστες*. Όλα αυτά με τη χαρακτηριστική πηγαία ενέργεια του Μαραβέγια, αλλά και με την αλάνθαστη ικανότητά του να κινεί και να συγκινεί σώμα και ψυχή.

 


 
Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες των εμφανίσεων του Κωστή Μαραβέγια στο Σταυρό του Νότου είναι οι εξής:
20 και 21 Απριλίου, 27 και 28 Απριλίου, 4 και 5 Μαΐου 2012
 
 

 

Η μπάντα του Maraveyas Ilegál αποτελείται από τους:


Κρίτων Μπελλόνιας (τύμπανα)
Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι)
Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα)
Σταμάτης Φουσέκης (κοντραμπάσο)
Νίκος “Ottomo” Αγγλούπας (γκρανκάσα, κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα)

 


 
*Οι guests δεν θα ανακοινώνονται, αλλά θα αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια της κάθε εμφάνισης.

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Locomondo live στο Σταυρό του Νότου Club
06.02.2017 14:23
Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με ταξίδια, συναυλίες, δράσεις, φεστιβάλ και στιγμές αξέχαστες, οι Locomondo επιστρέφουν στην βάση τους, μόνο για λίγο. Δυο Παρασκευές 17 & 24 Φεβρουαρίου «Κάνουν Πάρτι» στο Club του Σταυρού του Νότου…
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.